Με 9-2 επικράτησε εκτός έδρας της Καλλιθέας η ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ σε εξ αναβολής αγώνα της 13ης αγωνιστικής της Futsal Superleague.
Οι Πρωταθλητές από το πρώτο λεπτό επέβαλλαν τον ρυθμό τους, έφτασαν στην ευρεία νίκη και επανήλθαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
O Ασημακόπουλος μόλις στο 5′ άνοιξε το σκορ απλοποιώντας τα πράγματα για την ΑΕΚ. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 11′, αλλά η κατάσταση επανήλθε σε… κανονικότητα με 3 γκολ από τους Δελλαπόρτα, Γούση και Χατζηφωτίου (1-4). Οι παίκτες της Καλλιθέας δεν το έβαλαν κάτω και στο 19′ μείωσαν σε 2-4.
Στο δεύτερο μέρος, οι “κιτρινόμαυροι” μπήκαν αποφασισμένο να “κλειδώσουν” τη νίκη και τους 3 βαθμούς. Έτσι, πίεσαν σε όλο το γήπεδο, χωρίς όμως να καταφέρουν να διασπάσουν την καλή άμυνα της Καλλιθέας. Τελικά, με ένα επιθετικό ξέσπασμα από το 32′ έως το 39′ σημείωσαν 5 γκολ διαμορφώνοντας το τελικό 2-9.
Επομενη αγωνιστική υποχρέωση για την ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ, το Σάββατο (21/12) όταν και φιλοξενείται στον Ταύρο από τον Μινώταυρο για την 16η αγωνιστική της Futsal Superleague.
Καλλιθέα Futsal – AEK 2-9
Σκόρερς: Ασημακόπουλος, Δελλαπόρτας (2), Γούσης, Χατζηφωτίου, Παπαδόπουλος, Καρύδας, Ντάτης (2).
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement