14.12
23:40

Καρέρα: «Δεν κινδυνεύσαμε σχεδόν καθόλου»

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Ο Ιταλός τεχνικός έδωσε την πρώτη του συνέντευξη τύπου μετά από αναμέτρηση με τον ίδιο στον κιτρινόμαυρο πάγκο και τόνισε τα όσα… κρατάει από τα σημερινό (14/12) αποτέλεσμα.

Ένα ματς που δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα η ΑΕΚ ήταν αυτό στα Πηγάδια, με τον Μάσιο Καρέρα να το επισημαίνει στη συνέντευξη τύπου.

Φυσικά ούτε η Ένωση δημιούργησε ιδιαίτερη απειλή στην Ξάνθη, όμως η αποβολή του αντιπάλου βοήθησε την ομάδα να φτάσει στη νίκη.

Μίλησε για την επιλογή του 3-5-2 αλλά και για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την επιλογή, ενώ τέλος τόνισε πως κατάφεραν να πάρουν μία πολύ σημαντική νίκη στην Ξάνθη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καρέρα:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έκαναν. Επέλεξα το 3-5-2, γιατί ήξερα ότι ο αντίπαλος προπονητής θα επιλέξει αυτό το σύστημα και νομίζω ότι μας εξυπηρέτησε και μας βγήκε αυτή η επιλογή.

Δεν κινδυνεύσαμε σχεδόν καθόλου στο παιχνίδι. Ούτε εμείς βέβαια δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, όμως στο τέλος πιέσαμε και καταφέραμε να πετύχουμε το γκολ και να πάρουμε μία πολύ – πολύ σημαντική νίκη. Οπωσδήποτε μας βοηθήθηκε σε αυτό ότι ο αντίπαλος έπαιξε στα τελευταία λεπτά με 10 παίκτες».

Advertisement