13.12
18:21

Επιστολή με απειλές θανάτου στο φαξ της ΕΠΟ

AEK1924.gr team
Advertisement

Ένα ανώνυμο FAX έφτασε στα γραφεία της ΕΠΟ, με βαριές απειλές κατά της ζωής, αναφέροντας… τυχαία δυστυχήματα, δείχνοντας πως μάλλον η κατάσταση στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, όλο και χειροτερεύει και ξεφεύγει η κατάσταση.

Το βαρέλι του ελληνικού ποδοσφαίρου φαίνεται πως συνεχίζει να μην έχει πάτο και να συνεχίζει και πιο κάτω, καθώς μια επιστολή έφτασε στα χέρια των ανθρώπων της ομοσπονδίας, όταν στάλθηκε με FAX στα γραφεία της ΕΠΟ, απειλώντας γενικά την ανθρώπινη ζωή και όχι κάποιον συγκεκριμένα.

Μάλιστα, το… αισχρό κείμενο με τις απειλές αναφέρει και την απόφαση στο θέμα της τιμωρία του Ολυμπιακού, δείχνοντας με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, από που προκύπτουν η αιτία των απειλών, που κάνει αναφορά και για “τυχαίο δυστύχημα”, αλλά δεν διστάζει να «υποδείξει» και παλαιότερα τραγικά γεγονότα που είχαν πέσει κάποια θύματα επιθέσεων ή «δυστυχημάτων»…

Αναλυτικά το μήνυμα του FAX:

«Δεν έγινε δεκτή η έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ και ως εκ τούτου θα παίξει χωρίς θεατές με ΠΑΟ και ΑΕΛ.

ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο «ΚΥΡΙΟΣ»…

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΔΕΝ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΠΕΖΟΙ Η ΜΕ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΜΒΕΙ ΕΝΑ ΤΥΧΑΙΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ.

ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕ ΚΙ Ο ΣΥΡΙΓΟΣ ΑΛΛΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ».

Advertisement