11.12
14:23

Ορίστηκε ο διαιτητής του Ξάνθη – ΑΕΚ

Κώστας Κοσικίδης
Ορίστηκε ο διαιτητής του Ξάνθη – ΑΕΚ

Ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης ορίστηκε απ’ την ΚΕΔ να διευθύνει το ματς στην Ξάνθη, ανάμεσα στην ΑΕΚ και την τοπική ομάδα για την 14η αγωνιστική της Super League 1.

Το Σάββατο (14/12) στα Πηγάδια η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Ξάνθη για την 14η αγωνιστική της Super League και η ΚΕΔ να ορίζει τον Πραξιτέλη Ζαχαριάδη απ’ τον Σύνδεσμο Μακεδονίας για το συγκεκριμένο ματς.

Ο Μακεδόνας διαιτητής, θα έχει ως βοηθούς τους Πέτρο Πάτρα και Θεόδωρο Αΐναλη αμφότεροι απ’ τον Σύνδεσμο Μακεδονίας, τέταρτος διαιτητής, ο Δημήτρης Καραντώνης απ’ τον Σύνδεσμο Ημαθίας, ενώ διαιτητής VAR θα είναι ο Γιώργος Τζοβάρας απ’ τον Σύνδεσμο Φθιώτιδας και βοηθός του ο Κωνσταντίνος Καλαμπόκης απ’ τον Σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας.

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι ο συγκεκριμένος ορισμός, δημιουργεί ερωτηματικά για το αν υπάρχει λόγος που ορίστηκε ο συγκεκριμένος διαιτητής, ή απλά… έτυχε, καθώς ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης που παρακολούθησε το περασμένο καλοκαίρι ματς του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ορίστηκε για ακόμα μια φορά σε ματς της ΑΕΚ, με αντίπαλο την Ξάνθη, που πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι οι εγκαταστάσεις της, ανήκουν στον ανιψιό του… Ιβάν Σαββίδη.

Αναλυτικά η διαιτητική ομάδα στο Ξάνθη-ΑΕΚ:

Διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
Α’ Βοηθός: Πέτρος Πάτρας (Μακεδονίας)
Β‘ Βοηθός: Θεόδωρος Αΐναλης (Μακεδονίας)
VAR: Γιώργος Τζοβάρας (Φθιώτιδας)
ΑVAR: Κωνσταντίνος Καλαμπόκης (Αιτ/νιας)
Τέταρτος: Δημήτρης Καραντώνης (Ημαθίας)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement