11.12
18:30

Λιόν: Ζήτησε να φύγει ο Μαρσέλο μετά τα επεισόδια

Παναγιώτης Καλογερόπουλος
Advertisement

Ο Μαρσέλο ζήτησε ν’ αποχωρήσει από τη Λιόν λόγω του επεισοδίου με οργανωμένους οπαδούς της γαλλικής ομάδας μετά την πρόκριση στους 16 του Champions League.

Σύρραξη στη Λιόν μετά την πρόκριση της ομάδας στους 16 Champions League με Ντεπάι και Ντεναγέ να έρχονται στα χέρια με οργανωμένους οπαδούς, καθώς ένας εξ αυτών σήκωσε κάρτα με γάιδαρο στον Μαρσέλο και του ζήτησε να φύγει!

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός των γκον ήταν εκτός εαυτού και ζητούσε το λόγο από τους οπαδούς, υψώνοντας το μεσαίο δάχτυλα του αριστερού του χεριού. Η πρόθεση της γαλλικής ομάδας να τον τιμωρήσει για την ενέργειά του φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής.

Ο Μαρσέλο σύμφωνα με το έγκυρο RMC ζήτησε ν’ αποχωρήσει από τη Λιόν το συντομότερο δυνατό αν και το συμβόλαιό του εκπνέει το 2021.

Η Λιόν τον απέκτησε το 2017 από την Μπεσίκτας αντί 7.000.000 ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι η ένταση ξεκίνησε ύστερα από την απόφαση των παικτών να μην κατευθυνθούν προς τους οργανωμένους οπαδούς για να πανηγυρίσουν τη νίκη, ενώ ο Μαρσέλο αποτελεί στόχο κριτικής από την αρχή της σεζόν.

Στο μέρος των οργανωμένων οπαδών έτρεξαν τόσο ο Μέμφις Ντεπάι, όσο και ο Τζέισον Ντεναγέ.

Advertisement