11.12
18:55

Λάμπαρντ: «Χρειαζόμαστε έναν επιθετικό τον Ιανουάριο»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο τεχνικός της Τσέλσι, Φρανκ Λάμπαρντ, έκανε σαφές ότι οι Μπλε θα βγουν στη μεταγραφική αγορά για την απόκτηση ενός επιθετικού. «Δεν είμαστε αρκετά αποτελεσματικοί».

Πριν μερικές μέρες η Τσέλσι είδε την τιμωρία της να μειώνεται και έχει το δικαίωμα να κάνει μεταγραφές τον Ιανουάριο. Ο Λάμπαρντ μίλησε για το που θεωρεί ότι η ομάδα του έχει μεγαλύτερη ανάγκη.

«Νομίζω είναι ξεκάθαρο ότι χρειαζόμαστε επιθετικό, αφού έχουμε χάσει τον Αζάρ, ο οποίος έβαζε πολλά γκολ και δημιουργούσε ευκαιρίες. Καταφέραμε πάντως να βρούμε τρόπο για να είμαστε ανταγωνιστικοί, το δείξαμε αυτό στο πρωτάθλημα και στο Champions League. Ομως να για πάμε μπροστά, αν θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι, για να είμαστε πιο αποτελεσματικοί, πρέπει να το δούμε αυτό.

Δεν αμφισβητώ ότι τα παιδιά τα δίνουν όλα, όμως η πραγματικότητα είναι πως οφείλουμε να είμαστε καλύτεροι στην περιοχή. Πρέπει να αξιοποιούμε περισσότερες φάσεις στην Premier League και στο Champions League. Δεν είμαστε αρκετά αποτελεσματικοί. Δεν κριτικάρω κανέναν, περάσαμε από έναν δύσκολο όμιλο, όμως εδώ έχουμε κάποια standards και γνωρίζω πόσο επιτυχημένοι θέλουν να είναι οι ίδιοι οι παίκτες».

Advertisement