10.12
19:26

Η Μίλαν θέλει να ανακοινώσει τον Ζλάταν την Κυριακή

AEK1924.gr team
Advertisement

Τη μέρα που θα γιορτάσει τη συμπλήρωση 120 ετών ιστορίας, η Μίλαν έχει στόχο να τη συνδυάσει με την ανακοίνωση της απόκτησης του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Η αντίστροφη μέτρηση για το ‘Zlatan II’ στο San Siro έχει πιθανότατα αρχίσει όπως προκύπτει από το σύνολο του Τύπου της Ιταλίας και στα γραφεία των 7 φορές πρωταθλητών Ευρώπης υπάρχει η αισιοδοξία για το ότι το θέμα θα κλείσει σύντομα. Την Κυριακή (15/12) το club γιορτάζει 120 χρόνια από την ίδρυσή του και πριν το ματς με την Σασουόλο για την Serie A, με πολλούς legends να είναι παρόντες, στόχος είναι η ανακοίνωση της επιστροφής του μυθικού Σουηδού.

Η Νάπολι πιέζει προσφέροντας συμβόλαιο 18 μηνών στον 38χρονο, ο οποίος όμως προτιμά να επιστρέψει στους Rossoneri και θεωρεί πως η διαφορά που υπάρχει με το club θα καλυφθεί. Οι δύο πλευρές είναι πιθανό να βάλουν στο deal ρήτρα αποδέσμευσης σε περίπτωση που η ομάδα από τη νέα σεζόν δεν παίζει ούτε στο Europa League, ενώ ακόμα και για οικογενειακούς λόγους, τα ρεπορτάζ θέλουν τον Ibra να επιλέγει Μίλαν.

Advertisement