09.12
09:15

Σήκωσε μανίκια και έπιασε δουλειά!

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Γεμάτη η χθεσινή μέρα του Ιταλού τεχνικού που έπεσε με τα μούτρα στην δουλειά, έχοντας συνάντηση με τον Ίλια Ίβιτς και ξενάγηση στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Σπάτα

Εποχή… Μάσιμο Καρέρα ξεκίνησε από χθες στην ΑΕΚ, με τον Ιταλό τεχνικό να ανακοινώνεται απ’ την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ και να πέφτει με τα μούτρα στην δουλειά, περνώντας όλη την ημέρα του, με τον Ίλια Ίβιτς.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, ξενάγησε τον Ιταλό τεχνικό στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Σπάτα, αφήνοντας τον ικανοποιημένο για τις συνθήκες εργασίας που συνάντησε, βλέποντας ότι η ομάδα διαθέτει εκσυγχρονισμένες προπονητικές εγκαταστάσεις για να δουλεύει απερίσπαστη.

Απ’ εκεί και έπειτα οι δυο άνδρες συζήτησαν και διάφορα θέματα που απασχολούν την ομάδα για την πρώτη του προπόνηση σήμερα, για τους συνεργάτες που φέρνει μαζί του, αλλά και για ποιους θα κρατήσει απ’ το παλιό τεχνικό τιμ.

Βέβαια, η συζήτηση δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο μεταγραφικό κομμάτι ενόψει Ιανουαρίου, έχοντας οι δυο τους μια πρώτη επαφή και για το συγκεκριμένο θέμα, καταλήγοντας από κοινού για το ποιες θέσεις έχει ανάγκη για ενίσχυση η ομάδα, με μια πρώτη ματιά του ρόστερ.

Λογικό είναι ο Καρέρα να ζητήσει λίγο χρόνο, απ’ τον Ίλια Ίβιτς, ώστε να αξιολογήσει όσο το δυνατόν καλύτερα τους παίκτες που έχει στη διάθεση του και για να κρίνει καλύτερα, σε ποιες θέσεις θέλει ενίσχυση η ομάδα, αν και οι δυο τους έχουν συμφωνήσει ότι ένας στοπερ για αρχή είναι αναγκαία προσθήκη για την ΑΕΚ!

Advertisement