09.12
10:26

Μπίσκου στο ΑΕΚ1924: «Το βόλεϊ χρειάζεται την ΑΕΚ στην Α1!»

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Η αθλήτρια της Ένωσης μιλά αποκλειστικά στο ΑΕΚ1924 για την νίκη επί των Μακεδόνων στη Θεσσαλονίκη, την πορεία του πρωταθλήματος της Pre League αλλά και την στήριξη του κόσμου.

Σχεδιασμένη για να πετύχει την άνοδο είναι η ΑΕΚ, σύμφωνα με την Φωτεινή Μπίσκου και οι υπόλοιπες ομάδες δεν ενδιαφέρουν τις Κιτρινόμαυρες.

Στόχος τους είναι η «καθαρή» νίκη σε κάθε ματς και στο τέλος να πανηγυρίσουν μαζί με τον κόσμο την άνοδο και την επιστροφή στην Α1 κατηγορία, κάτι το οποίο έχει ανάγκη το ελληνικό βόλεϊ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Φωτεινής Μπίσκου στο ΑΕΚ1924:

Για την επικράτηση στη Θεσσαλονίκη και το πόσο εύκολη ή δύσκολη ήταν:

«Είμαστε η ομάδα που έχει επενδύσει στην άνοδο σε σχέση με τους Μακεδόνες παρ’ ότι έρχονται από την Α1 που για χρόνια κάνανε καταπληκτικές εμφανίσεις και είχαν σταθερή πορεία.

Νομίζω αυτό το αποδεικνύει και ότι στην πρώτη ήττα που κάναμε είχε την ικανότητα η ομάδα να πάρει τόσες αποφάσεις και να κάνει τόσες αλλαγές. Δεν ήταν οριακό ματς, μπορεί ένα σκορ να είναι κοντά αλλά η διαφορά στο επίπεδο και στην πληρότητα ρόστερ υπάρχει.»

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ κερδίζει, όμως περιμένουν το… στραβοπάτημα από τις Αμαζόνες για να μπουν στην κορυφή:

«Αν μας απασχολούσε τι κάνουν οι άλλες ομάδες δεν θα ‘μασταν επαγγελματίες αθλήτριες ούτε θα παίζαμε στην βαρυσήμαντη ομάδα της ΑΕΚ.

Δεν κοιτάμε καν τα αποτελέσματα, το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και κάθε παιχνίδι κρύβει παγίδες και θέλει την δίκια του διαχείριση.»

Για τον τρόπο που δουλεύει η ΑΕΚ στο δρόμο της ανόδου:

«Η ΑΕΚ είναι ένας από τους ιστορικότερους συλλόγους το βόλεϊ την χρειάζεται, σε τόσα παιχνίδια θα γίνει και το στραβοπάτημα εμάς η δουλειά μας είναι να δουλεύουμε και να ‘μαστε συγκεντρωμένες με τα κεφάλια συνεχώς κατεβασμένα μέχρι να γίνει ο απολογισμός μας στο τέλος της χρονιάς.»

Για την στήριξη του κόσμου, σε όποιο γήπεδο κι αν παίζει:

«Ο κόσμος είναι η δύναμης μας και ο συμπαίκτης μας! Χωρίς αυτόν κάθε παιχνίδι είναι πιο δύσκολο και με αυτόν κάθε παιχνίδι είναι ευκολότερο, όλοι μαζί δουλεύουμε όλοι μαζί χάνουμε, αθλητές και οπαδοί . Τους χιλιο-ευχαριστούμε και τους ζητάμε με ευγνωμοσύνη την στήριξη τους σε κάθε ματς.»

 

Advertisement