07.12
22:03

Ίβιτς σε Κωστένογλου: «Νίκο, σε ευχαριστώ για την συνεργασία!»

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, μετά το τέλος του αγώνα ευχαρίστησε εντός των αποδυτηρίων και μπροστά σε όλη την ομάδα τον Νίκο Κωστένογλου για την προσφορά του.

Παρά την επιβλητική νίκη της ΑΕΚ επί του Πανιώνιου, το κλίμα εντός των αποδυτηρίων ήταν όσο να ‘ναι βαρύ, λόγω της αποχώρησης του Νίκου Κωστένογλου απ’ τον πάγκο της Ένωσης, για να αντικατασταθεί απ’ τον Μάσιμο Καρέρα.

Ο Ίλια Ίβιτς βρέθηκε στα αποδυτήρια για να χαιρετήσει και να ευχαριστήσει μπροστά σε όλη την ομάδα τον Νίκο Κωστένογλου για την προσφορά του στον σύλλογο για τρίτη φορά στην προπονητική του καριέρα.

«Με στεναχωρεί όταν πρέπει να αποχωριστώ από πολύ καλούς συνεργάτες και από ανθρώπους με ήθος. Έτσι, όμως είναι το ποδόσφαιρο με ατυχίες και αδικίες. Ο προπονητής στο τέλος είναι αυτός που πληρώνει αποτυχίες. Με στεναχωρεί γιατί υπήρξαμε συμπαίκτες, τον εκτιμώ σαν άνθρωπο, ήταν επαγγελματίας, δούλευε πολύ, του εύχομαι τα καλύτερα γιατί το αξίζει. Πιστεύω ότι συμφωνείτε μαζί μου. Νίκο σε Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία και σου εύχομαι καλή επιτυχία, έδωσες το 100% στην ομάδα που τόσο αγαπάς», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του τεχνικού διευθυντή, κάνοντας ακόμα πιο βαρύ το κλίμα.

Ο Νίκος Κωστένογλου με την σειρά του ευχαρίστησε κι’ αυτός όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και τον Ίλια Ίβιτς, εμφανώς συγκινημένος, προσπάθησε να πει δυο λόγια στους ποδοσφαιριστές του.

“Ευχαριστώ Ίλια, ευχαριστώ για τη συνεργασία. Είμαι χαρούμενος και υπερήφανος που βρέθηκα για τρίτη φορά απ’ το πόστο του προπονητή της ΑΕΚ. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη αν κάποιον στεναχώρησα αυτό το διάστημα. Είστε πάνω από το κύμα, δείξατε ότι μπορείτε πολύ καλύτερα. Θέλω να συνεχίσετε αυτό που σας ζήτησα από την πρώτη στιγμή. Να έχετε αγαστή μεταξύ σας συνεργασία. Θέλω να πω ευχαριστώ σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Θέλω να ξεκουραστείτε αύριο και από Δευτέρα και πάλι πιο δυνατά.

Δυο πράγματα θέλω επίσης να σας πω: Στη ζωή όταν κρατάς κάτι τόσο πολύτιμο στα χέρια σου, μην το αφήνεις να φύγει, να έχετε μεταξύ σας πνευματική αρχοντιά, να θυσιάζεται ο ένας για τον άλλο, άσχετα αν κάποια στιγμή νιώθεις πληγωμένος. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τις αρετές σας. Σας ευχαριστώ πολύ όλους» ήταν τα λόγια το Έλληνα τεχνικού, που μετά το τέλος της ομιλίας του, όλοι οι ποδοσφαιριστές τον χειροκρότησαν όρθιοι, με τον ίδιο να αποχωρεί γρήγορα απ’ τα αποδυτήρια βουρκωμένος.

Advertisement