06.12
11:34

Φημολογία για Κάνιας και ΑΕΚ

Κώστας Κοσικίδης
Φημολογία για Κάνιας και ΑΕΚ

Ο 32χρονος Ισπανός χαφ είναι στην πόρτα της εξόδου απ’ τον Ερυθρό Αστέρα και κάποια δημοσιεύματα τον συνδέουν με την ΑΕΚ.

Μια φημολογία γύρω απ’ το όνομα του Χοσέ Κάνιας και την ΑΕΚ έχει δημιουργηθεί τα τελευταία 24ωρα, καθώς ο Ισπανός χαφ βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός Ερυθρού Αστέρα και ψάχνεται για τον επόμενο σταθμό της καριέρα τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με την SportDay υπάρχει ένα σενάριο που κυκλοφορεί για πιθανή τράμπα του Κάνιας στην ΑΕΚ, με τον Κρίστιτσιτς στον Ερυθρό Αστέρα, καθώς οι Σέρβοι ενδιαφέρονται όπως γράφουν τα ρεπορτάζ για τον συμπατριώτη τους.

Προφανώς η πλευρά της ΑΕΚ δεν έχει στον μυαλό της κανέναν Κάνια προς το παρόν, αφού περιμένει να φτάσει στην Αθήνα ο νέος τεχνικός της ομάδας και πιθανόν τότε να υπάρξουν εξελίξεις στο συγκεκριμένο κομμάτι, που για την ώρα υπάρχει άγνοια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement