03.12
22:45

Ξάνθη: «Πανόπουλος και Συγγελίδης θα προβούν σε όλες τις νόμιμες ενέργειες»

AEK1924.gr team
Advertisement

Η ΠΑΕ Ξάνθη εξέδωσε ανακοίνωση το βράδυ της Τρίτης (3/12), με την οποία πήρε θέση για το ρεπορτάζ του ONE που αναφέρεται στις σχέσεις της με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη.

Η αντίδραση της Ξάνθης για το ρεπορτάζ του ONE, που αναφέρεται στις σχέσεις της με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, ήρθε το βράδυ της Τρίτης (3/12). Η θρακιώτικη ομάδα ανέφερε ότι τόσο ο Χρήστος Πανόπουλος όσο και ο Πολυχρόνης Συγγελίδης “θα προβούν σε όλες τις νόμιμες ενέργειες προκειμένου να διαφυλάξουν το όνομά τους όπως κι αυτό των εταιρειών τους”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ξάνθης: “Με αφορμή τηλεοπτική εκπομπή που προβλήθηκε σήμερα από το κανάλι One TV και που αναφέρεται στους επιχειρηματίες κ. Χρήστο Πανόπουλο και κ. Πολυχρόνη Συγγελίδη “μεγαλομετόχους”, ιδιοκτήτες της ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ ΑΟ, οι τελευταίοι θα προβούν σε όλες τις νόμιμες ενέργειες προκειμένου να διαφυλάξουν το όνομά τους όπως κι αυτό των εταιρειών τους”.

Στο ρεπορτάζ του ONE καταγγέλλεται ότι η κυπριακή εταιρεία που απέκτησε τα περιουσιακά στοιχεία της Ξάνθης (γήπεδο, προπονητικό κέντρο και αθλητικό κέντρο) είναι συνδεδεμένη με τον ξάδερφο του Ιβάν Σαββίδη, Ιωάννη Καλπαζίδη, που από το 2008 συμμετέχει σε αρκετές εταιρίες του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ.

Advertisement