03.12
09:46

«Τελειώνει» του προπονητή

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Όλο και πιο κοντά σε συμφωνία με προπονητή βρίσκεται ο Ίλια Ίβιτς, που τρέχει δυο διαφορετικές περιπτώσεις προπονητών, αλλά έχει stand by τον Μάρκο Νίκολιτς ως τρίτη επιλογή.

Οι συζητήσεις του Ίλια Ίβιτς με υποψήφιους προπονητές για τον πάγκο της ΑΕΚ, συνεχίζονται κανονικά και με αμείωτους ρυθμούς, με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, να έχει προχωρήσει ο ίδιος δυο περιπτώσεις προπονητών και να περιμένει τις τελικές απαντήσεις τους, για να επιλέξει μετέπειτα τον εκλεκτό για τον πάγκο της Ένωσης.

Ο Σέρβος έχει πάντα ως τρίτη επιλογή και… stand by, τον συμπατριώτη του, Μάρκο Νίκολιτς, αλλά φαίνεται πως για την ώρα δεν μαζεύει πολλές πιθανότητες, περιμένοντας να ευδοκιμήσουν οι συζητήσεις με τις δυο περιπτώσεις προπονητών που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας του Ίβιτς.

Μάλιστα, μέσα στο επόμενο 24ωρο φαίνεται πως η ΑΕΚ θα έχει καταλήξει σε προπονητή για να αντικαταστήσει τον Νίκο Κωστένογλου και δεν αποκλείεται μέσα στην ημέρα, να γίνει γνωστό και το όνομα ή τα ονόματα των δυο εκλεκτών του Ίβιτς για τον πάγκο της Ένωσης.

Μέχρι στιγμής ο ίδιος κρατάει σιγή ιχθύος, μη έχοντας διαρρεύσει, κανένα όνομα απ’ τους δυο προπονητές, καθώς η συγκεκριμένη τακτική είναι πάντα για το καλό της ομάδας, ώστε να δουλέψει αθόρυβα και χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες, τις διαπραγματεύσεις για τον επόμενο προπονητή του Δικεφάλου.

Ο Ίβιτς δεν θέλει να πάει σε μια εύκολη λύση, αφού τότε θα είχε ανακοινώσει ήδη τον Μάρκο Νίκολιτς, παρότι έχει χάσει αρκετό έδαφος στη λίστα λόγω της περίεργης συμπεριφοράς του, αλλά και των ρατσιστικών παραπτωμάτων, που έχει προκαλέσει δειλά-δειλά έντονες αντιδράσεις στον κύκλο των φίλων της ΑΕΚ, ενώ ο ίδιος έχει δηλώσει υποστηρικτής του ΠΑΟΚ.

Γι’ αυτό και ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, τον έχει στη λίστα ως η εναλλακτική της εναλλακτικής, καθώς τα δείγματα γραφής στο αγωνιστικό κομμάτι και το έργο που έχει παρουσιάσει στις ομάδες του (Παρτιζάν, Βίντι, Ολίμπια Λιουμπλιάνας), δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητη την Ένωση, παρά μόνο αν δεν ευδοκιμήσουν οι άλλες δυο περιπτώσεις –δύσκολες, αλλά όχι ακατόρθωτες- που κυνηγάει ο Ίβιτς.

Το σίγουρο είναι ότι μέσα στο επόμενο 24ωρο θα υπάρξουν εξελίξεις στο στρατόπεδο της ΑΕΚ για το κομμάτι του προπονητή και την αντικατάσταση του Νίκου Κωστένογλου, δείχνοντας πλέον ότι έχουμε μπει στην τελική ευθεία.

Advertisement