03.12
20:34

Σιγή ιχθύος πριν την… συμφωνία

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Δίχως κάποια δραματική εξέλιξη ολοκληρώνεται και η σημερινή (03/12) ημέρα στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο σχετικά με τον αντικαταστάτη του πάγκου. Αδειάζει η κλεψύδρα του Ίβιτς και η τελική συμφωνία είναι προ των πυλών.

Απαράλλαχτος στόχος των ανθρώπων της ΑΕΚ παραμένει η πρόσληψη του νέου προπονητή μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα και η παρουσία του στον πάγκο της ομάδας στον εντός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο.

Παρ’ όλα αυτά πληροφορίες μέσα από το στρατόπεδο της Ένωσης αναφέρουν πως δεν έχει υπάρξει κάποια τελική συμφωνία με κάποιον εκ των υποψήφιων του πάγκου και ως εκ τούτου, δεν αναμένεται σήμερα (03/12) κάποια εξέλιξη.

Ο Ίλια Ίβιτς βρίσκεται σε τελικές επαφές και διαπραγματεύσεις με προπονητές που έχει ξεχωρίσει, δίχως όμως να έχει βρεθεί ο… καλύτερος και αυτός που θα ανταποκρίνεται στα δικά του «θέλω» για την δική του ΑΕΚ, την οποία πλέον κατέχει τα «κλειδιά».

Βιασύνη και πίεση υπάρχει στον Σέρβο Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας, καθώς γνωρίζει πως η αλλαγή σκυτάλης στον πάγκο είναι τουλάχιστον αναγκαία, σε αυτό το σημείο που έχει φτάσει η ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα όμως, οι επόμενες μέρες θα είναι κρίσιμες καθώς μέχρι το Σάββατο (07/12) θα πρέπει να έχει έρθει νέος προπονητής.

Η κλεψύδρα κυλά αντίστροφα για την τελική επιλογή και ο χρόνος τρέχει εις βάρος των Κιτρινόμαυρων. Όσοι όμως γνωρίζουν τον Ίβιτς και ξέρουν πως… κινείται, μιλούν για τελικό στάδιο επαφών, με την οριστική συμφωνία να φαίνεται προ των πυλών.

Advertisement