02.12
11:30

«Ξεκαθάρισμα» λογαριασμών

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Σε δεύτερο πλάνο φαίνεται πως περνούν οι… προσθαφαιρέσεις παικτών στο ρόστερ. Δυνατό ξεκαθάρισμα αναμένεται από τον Ίβιτς, έχοντας «παράπονα» από παίκτες-κολώνες

Άρρωστη κατάσταση αυτή που βρίσκεται η ΑΕΚ σε αγωνιστικό επίπεδο. Η αλλαγή του πάγκου μοιάζει ως φλέγον ζήτημα, όμως ανοιχτοί… λογαριασμοί υπάρχουν και με τους παίκτες.

Ο Σέρβος Τεχνικός Διευθυντής της Ένωσης θέλει άμεσα να κλείσει τον αντικαταστάτη του Κωστένογλου, αφήνοντας για τη συνέχεια τις προσθαφαιρέσεις του ρόστερ οι οποίες αναμένονται σημαντικές.

Έντονα δυσαρεστημένος είναι ο Ίβιτς με παίκτες που βρίσκονται διαρκώς στις βασικές επιλογές για να φορούν την κιτρινόμαυρη φανέλα με τον Δικέφαλο αετό. Βλέπει συμπεριφορές, εκτός και εντός γηπέδου που δείχνουν πως έχουν θέσει εαυτόν πάνω από τον σύλλογο, αδιαφορώντας για την βαρύτητα της φανέλας που φορούν.

Μέλημά του είναι η απευθείας συνομιλία του ίδιου με παίκτες που θα έπρεπε να αποτελούν την «κολώνα» της ΑΕΚ. Συνομιλώντας μαζί τους θα γίνει αντιληπτό αν θα μπορέσει η ομάδα να εμπιστευτεί εκν νέου τους ποδοσφαιριστές που άλλοτε της έδωσαν το Πρωτάθλημα – διότι για αυτή την κατηγορία παικτών κυρίως το… θέμα – ή θα πρέπει να βρεθεί λύση, ώστε να απεμπλακούν αμφότεροι από μία συνεργασία που δεν προχωρά άλλο.

Κανείς πλέον δεν μένει στο απυρόβλητο για τον Τεχνικό Διευθυντή της ΑΕΚ και όλοι κρίνονται επί ίσοις όροις. Η κατάσταση  πέρα από αλλαγές, επιβάλλει και… ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ώστε να φανεί ποιους μπορεί να εμπιστευτεί τόσο ο Σέρβος, όσο και ο νέος τεχνικός.

Advertisement