02.12
14:20

Βασίλισσα έτοιμη για κούπα – Με Διαγόρα Δρυοπιδέων στα ημιτελικά του Κυπέλλου!

AEK1924.gr team
Advertisement

Την ομάδα της Α2 έβγαλε η κληρωτίδα ως αντίπαλο της ΑΕΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Στις 12 Φεβρουαρίου το ματς στο Αιγάλεω.

Η ΑΕΚ βρίσκεται στους “4” του Κυπέλλου Ελλάδος στο μπάσκετ μαζί με τον Προμηθέα, το Περιστέρι και τον Διαγόρα Δρυοπιδέων, με την τελευταία ομάδα να βγάζει η κληρωτίδα ως αντίπαλο της Βασίλισσας στα ημιτελικά.

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της ομάδας της Α2, για να βρεθεί στον τελικό μετά το 2018, που το κατέκτησε νικώντας τον Ολυμπιακό στον τελικό, αφού πρώτα είχε αποκλείσει τον Παναθηναϊκό στα ημιτελικά.

Ο μονός νοκ-άουτ ημιτελικός, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου του 2020, με βάση την προκήρυξη της ΕΟΚ και οι Κιτρινόμαυροι θα φιλοξενηθούν στο κλειστό «Σταύρος Βενέτης» του Αιγάλεω, απ’ τον Διαγόρα.

Τέλος, ο τελικός έχει οριστεί για την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου του 2020 και θα πραγματοποιηθεί στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου, όπως και τα δύο προηγούμενα χρόνια, με την ΑΕΚ να επιβάλλεται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Διαγόρα Δρυοπιδέων και να βρεθεί στον τελικό, εκεί που θα περιμένει τον νικητή απ’ το ζευγάρι Προμηθέας – Περιστέρι.

Advertisement