02.12
09:43

Παίρνει την τελική επιλογή ο Ίβιτς

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ θα πάρει την τελική επιλογή μέσα στην εβδομάδα για τον πάγκο της ομάδας και το πιθανότερο σενάριο είναι να εμφανιστεί με νέο προπονητή η Ένωση με τον Πανιώνιο

Η Ένωση επιδίωκε με μια νίκη στην Κρήτη με τον ΟΦΗ, να πάρει παράταση χρόνου, όσον αφορά την ανεύρεση του επόμενου προπονητή, δίνοντας την δυνατότητα στον Ίλια Ίβιτς, να κάνει την καλύτερη επιλογή για τον πάγκο της ομάδας.

Όμως, η ήττα ήρθε και απ’ τους Κρητικούς για την ΑΕΚ με μια αποκαρδιωτική εμφάνιση, κλείνοντας ακόμα περισσότερο τον κλοιό στο λαιμό της Ένωσης, αλλά και του τεχνικού διευθυντή της, που καλείται πλέον να πάρει πιο γρήγορα την τελική επιλογή για τη θέση του προπονητή.

Το επόμενο 24ωρο θα είναι κρίσιμο για τους Κιτρινόμαυρους, καθώς ο Ίλια Ίβιτς θα περάσει στην τελική επιλογή για το πάγκο της Ένωσης, καθώς επιθυμία τους είναι να έχουν στο ματς του Σαββάτου (07/12) με τον Πανιώνιο νέο προπονητή, ώστε να βελτιώσει και να μεταμορφώσει την αγωνιστική εικόνα της ΑΕΚ, πριν να είναι αργά.

Στη λίστα του Ίβιτς υπάρχουν τρεις περιπτώσεις προπονητών που ενδιαφέρουν έντονα τον ίδιο και θα κληθεί να πάρει την απόφαση για έναν προπονητή που κατά κύριο λόγο, θα τον έχει η ΑΕΚ και την επόμενη σεζόν, αλλά υπάρχει η σκέψη του Σέρβου, πως αν δεν βρει τον κατάλληλο προπονητή, τότε να πάει η ομάδα σε μια επιλογή για μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, που θα κριθεί τότε για να πάρει το «ok» και για την επόμενη σεζόν.

Όσον αφορά την ονοματολογία, το σίγουρο είναι ότι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς φαίνεται πως χάνει έδαφος, καθώς παραμένει κανονικά μέχρι αυτή την ώρα στον Ερυθρό Αστέρα, ενώ απ’ την άλλη ο Μάρκο Νίκολιτς βρίσκεται ψηλά στην λίστα του Ίβιτς, μαζί με άλλα δυο ονόματα που για την ώρα παραμένουν άγνωστα.

Το σίγουρο ότι μέσα στα επόμενα 24ωρα, θα υπάρξουν εξελίξεις στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, με τον Ίλια Ίβιτς να «τρέχει» πλέον την τελική επιλογή και να γνωρίζουμε το νέο προπονητή της ομάδας, που θα αντικαταστήσει τον Νίκο Κωστένογλου και θα κληθεί να μεταμορφώσει την εικόνα της Ένωσης.

Advertisement