02.12
11:05

Φέρνει και παίκτες μετά τον προπονητή ο Ίβιτς

Παναγιώτης Καλογερόπουλος
Advertisement

Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης εντείνει τις προσπάθειες του για να φέρει τον νέο τεχνικό στην ΑΕΚ έτσι ώστε στη συνέχεια να γίνουν και οι απαραίτητες κινήσεις όσον αφορά την ενίσχυση στην επερχόμενη μεταγραφική περίοδο

Ο Ίβιτς είναι αυτός που λαμβάνει τις αποφάσεις στην Ένωση σαφώς και μετά από το τσεκάρισμα του ίδιου του Μελισσανίδη ωστόσο η ΑΕΚ ευελπιστεί να έχει κανονικό προπονητή τα επόμενα 24ωρα. Μάλιστα ο τεχνικός διευθυντής του δικεφάλου επεξεργάζεται παράλληλα και περιπτώσεις παικτών προκειμένου να είναι καθόλα έτοιμος στην μεταγραφική περίοδο του χειμώνα η οποία ξεκινά σε λιγότερο από έναν μήνα.

Στην ΑΕΚ θεωρούν ότι με τρεις παίκτες σε κομβικές θέσεις, και παράλληλα με την έλευση του νέου τεχνικού, θα γίνει η αναδιάρθρωση της ομάδας με ξεκίνημα τη νέα ημερολογιακή χρονιά και ορίζοντα για μια νέα ΑΕΚ από την επόμενη σεζόν. Συγκεκριμένα οι άνθρωποι της Ένωσης αναζητούν αριστεροπόδαρο στόπερ, αμυντικό χαφ και κλασικό εξτρέμ, ενώ παράλληλα θα επαναξιολογηθεί και το υπάρχον ρόστερ προκειμένου να ξεκαθαρίσει ποιοι ποδοσφαιριστές από θα μείνουν και ποιοι όχι.

Advertisement