01.12
20:17

Θύμα ρατσιστικής επίθεσης ο Σαντ Ρος- Το μήνυμα της ΚΑΕ ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

AEK1924.gr team
Advertisement
Θύμα ρατσιστικής επίθεσης έπεσε ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος από άγνωστο στα social media. Το μήνυμα στήριξης της ΚΑΕ ΑΕΚ.

Ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος έπεσε θύμα θρασύδειλης ρατσιστικής επίθεσης στο instagram από άγνωστο που χαρακτήρισε τον Κουβανό με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς.

Όπως ήταν λογικό ο Κουβανός αντέδρασε δημοσιοποιώντας την επίθεση που δέχθηκε. Από την πλευρά της η ΚΑΕ ΑΕΚ στηρίζει τον αθλητή της με μία ανακοίνωση.

 

Η ανάρτηση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Άλλος ένας θρασύδειλος προσέβαλε αθλητή μας. Άλλος ένας θρασύδειλος προκάλεσε την οργή του Χάουαρντ Σαντ Ρος και των φίλων της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ ΒC αποδοκιμάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τους αποκρουστικούς και αήθεις χαρακτηρισμούς του μισανθρώπου, που εισέβαλε στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του αθλητή, έγραψε ό.τι έγραψε και κατόπιν εξαφανίστηκε.

Η ΑΕΚ ΒC στέκεται στο πλευρό του Χάουαρντ, ενός αθλητή-κόσμημα για την ελληνική και τη διεθνή καλαθοσφαίριση και μαζί του θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί με στόχο νέες υψηλές διακρίσεις και μαζί του θα υποστηρίζει τα υψηλά ιδεώδη του συλλόγου της προσφυγιάς και του πολιτισμού και μαζί του θα κρατά ψηλά τη σημαία των πανανθρώπινων δικαιωμάτων. Χάουαρντ, προχωράμε μαζί…».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Άλλος ένας θρασύδειλος προσέβαλε αθλητή μας. Άλλος ένας θρασύδειλος προκάλεσε την οργή του Χάουαρντ Σαντ Ρος και των φίλων της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ ΒC αποδοκιμάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τους αποκρουστικούς και αήθεις χαρακτηρισμούς του μισανθρώπου, που εισέβαλε στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του αθλητή, έγραψε ό.τι έγραψε και κατόπιν εξαφανίστηκε. Η ΑΕΚ ΒC στέκεται στο πλευρό του Χάουαρντ, ενός αθλητή-κόσμημα για την ελληνική και τη διεθνή καλαθοσφαίριση και μαζί του θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί με στόχο νέες υψηλές διακρίσεις και μαζί του θα υποστηρίζει τα υψηλά ιδεώδη του συλλόγου της προσφυγιάς και του πολιτισμού και μαζί του θα κρατά ψηλά τη σημαία των πανανθρώπινων δικαιωμάτων. Χάουαρντ, προχωράμε μαζί… #AEKBC #AEKfamily

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AEK B.C. (@aekbc) στις

Advertisement