01.12
10:55

Μασούρα στο ΑΕΚ1924: «Από τους μεγαλύτερους συλλόγους η ΑΕΚ»

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Η αθλήτρια της Ένωσης μιλά αποκλειστικά στο ΑΕΚ1924 αμέσως μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου στο δρόμο προς την άνοδο, για τον κόσμο, την ομάδα αλλά και τους πρώτους μήνες στα κιτρινόμαυρα.

Η ΑΕΚ πέτυχε μία ακόμα σημαντική νίκη για την μάχη της ανόδου στην Α1 κατηγορία και παρά το αποτέλεσμα (3-0 σετ) δεν ήταν εύκολη.

Μέσα από το ΑΕΚ1924, η Εύα Μασούρα τονίζει πως η παρουσία του κόσμου διασφαλίζει την συνέχιση των καλών εμφανίσεων αλλά και για την παρουσία της σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Μασούρα στο ΑΕΚ1924:

Για την νίκη επί του Πανιωνίου:

«Προσηλωμένες στον στόχο μας καταφέραμε άλλη μια σημαντική νίκη. Σαφώς δεν ήταν εύκολος αγώνας καθώς δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες και όλους πρέπει με συνεχή συγκέντρωση και ετοιμότητα να τους αντιμετωπίζουμε για να παίρνουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Για την στήριξη του κόσμου:

«Η παρουσία του κόσμου είναι πολύ σημαντική στο να συνεχίζουμε αυτή τη καλή εμφάνιση και ευχαριστούμε για την διαρκή υποστήριξη τους».

Για τους πρώτους μήνες στα κιτρινόμαυρα:

«Η συνεργασία μου με την οικογένεια της ΑΕΚ μόνο θετική μπορεί να είναι. Αποτελεί μια καλή ευκαιρία για μένα να αγωνιστώ σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ελλάδα και με ανταγωνιστικούς στόχους την άνοδο της ομάδας στην μεγαλύτερη κατηγορία».

Advertisement