Μια λέξη μπορεί να χαρακτηρίσει τη φετινή σεζόν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θλίψη. Η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ για άλλο ένα ματς δεν… βλεπόταν και έτσι οι «χωριάτες» έφυγαν με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Μάντσεστερ.
Η αναμέτρηση άρχισε με τον καλύτερο τρόπο για τους «χωριάτες», καθώς ο Τζακ Γκρίλις με ένα απίθανο πλασέ μέσα από την περιοχή του Ντε Χέα έκανε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους στο 11ο λεπτό.
Μετά το γκολ που δέχτηκε η Γιουνάιτεντ ανέβασε την απόδοσή της και είχε την πρώτη της καλή στιγμή με τον Μαρσιάλ ωστόσο να βλέπει τον Χίτον να του λέει εντυπωσιακά «όχι».
Στο 29′ ο Τρεζεγκέ έστειλε για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα του Ισπανού τερματοφύλακα των γηπεδούχων ωστόσο, το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Αφού δεν έγινε το 0-1 η Γιουνάιτεντ κατάφερε να ισοφαρίσει πριν το τέλος του πρώτου μέρος, με τον Ράσφορντ να σκοράρει με κεφαλιά από κοντά (42′).
Πηγή: sdna.gr


στην Google


