30.11
20:33

Παπαθεοδώρου: «Συγχαρητήρια στους παίκτες – Ευχαριστώ στον κόσμο»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ικανοποίηση για την απόδοση των Κιτρινόμαυρων στο δεύτερο ημίχρονο κυρίως, από τον Έλληνα τεχνικό της ΑΕΚ. Ευχαρίστησε τον κόσμο, ενώ τόνισε πως η ομάδα συνεχίζει δίχως αλλαγές στο ρόστερ της.

Η Βασίλισσα εμφάνισε μεγάλες διαφορές στο παιχνίδι της ανάμεσα στα δυο ημίχρονο και ο Παπαθεοδώρου τόνισε πως αυτό δεν είναι κάτι που συμβαίνει συχνά.

Ωστόσο ο Προμηθέας έδειξε πως εκμεταλλεύτηκε τις αδυναμίες της Ένωσης αλλά στην συνέχεια η ΑΕΚ έδειξε τον πραγματικό της εαυτό.

Ο κόσμος ήταν αρκετός, σε σύγκριση με τα προηγούμενα ματς και έλαβε το «ευχαριστώ» του Έλληνα τεχνικού, ενώ αναφέρθηκε και στις υποθέσεις Γιάνκοβιτς και Τσάλμερς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παπαθεοδώρου:

Για τη νίκη επί του Προμηθέα, ο κόουτς της ΑΕΚ σχολίασε:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την πολύ σημαντική νίκη. Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στον κόσμο μας για τη συμπαράστασή του. Οι μεγάλες ομάδες χτίζονται με τη βάση του κόσμου τους.

Η διοίκησή μας αξίζει το αγκάλιασμα των φιλάθλων για την προσπάθεια που έχει κάνει σε όλα τα επίπεδα. Είδατε και σήμερα τις δράσεις με τα προσφυγόπουλα. Έχει φέρει μεγάλος παίκτες και πολύ καλούς Έλληνες. Σήμερα είχαμε δύο πρόσωπα. Ήμασταν μια πολύ soft ομάδα στο πρώτο μέρος. Δεν έπαιξε κανένα ρόλο τι άμυνα παίξαμε.

Ο Προμηθέας έβρισκε λύσεις σε όλα. Δεν είχαμε την αποφασιστικότητα που έπρεπε. Άλλαξε αυτό στο δεύτερο ημίχρονο. Η επιθυμία και η θέληση που είχαμε, το πάθος στις προσωπικές μονομαχίες. Βγάλαμε καλάθια στον αιφνιδιασμό στην τρίτη περίοδο, που έπαιξε το ρόλο του.

Τα ίδια σουτ επιχείρησε ο Προμηθέας στο πρώτο μέρος και στο δεύτερο, αλλά ήταν άστοχος γιατί εμείς ήμασταν επιθετικοί στην άμυνα και όχι απαθείς. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και συνεχίζουμε τη δουλειά μας».

Για διαφορά απόδοσης της ΑΕΚ στα δύο ημίχρονα, ο Παπαθεοδώρου συμπλήρωσε:

«Συνήθως δεν συμβαίνει αυτό. Στα περισσότερα παιχνίδια η ομάδα παίρνει καλό βαθμό στην άμυνα. Η άμυνα εξαρτάται από την επιθετικότητα που έχεις. Είμαστε σε καλό επίπεδο.

Δεν το παρουσιάσαμε στο πρώτο μέρος. Δεν άλλαξε τόσο πολύ η ποιότητα του παιχνιδιού μας. Ήταν ξεκάθαρο για όποιον είδε το παιχνίδι, ποια ήταν η διαφορά».

Για τις αλλαγές στο ρόστερ της ΑΕΚ, συμπλήρωσε:

«Δεν θέλω να αποφεύγω τις ερωτήσεις σας. Όπως καταλαβαίνετε, λέγονται και γράφονται πάρα πολλά. Ο Γιάνκοβιτς γράφτηκε ότι έχει φύγει και είναι ακόμα εδώ. Η ομάδα προχωρά όπως είναι. Μπαίνουμε στον Δεκέμβριο. Είναι ξεκάθαρο ποια προβλήματα έχει η ομάδα.

Δεν είναι κακοί παίκτες αυτοί που έχουμε. Ίσως να μην ταιριάζουν. Δεν θέλουν να τους στείλουμε στον γκρεμό. Ο Τσάλμερς προσπαθεί πάρα πολύ, κάνει έξτρα προπόνηση τις ημέρες που η ομάδα έχει ρεπό. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Αντιλαμβάνομαι ότι κι εσείς θέλετε να κάνετε τη δουλειά σας με το ρεπορτάζ. Δεν έχουμε χρόνο να αποφασίσουμε. Έχουμε πολύ κρίσιμα παιχνίδια μπροστά μας».

Για την απόλυση του Ηλία Ζούρου, συμπλήρωσε: «Εδώ θέλω να εκφράσω τον προβληματισμό μου, την πικρία μου και τη στεναχώρια μου για το γεγονός πως ένας προπονητής σαν τον Ζούρο, έχασε τη δουλειά του. Δεν μπορώ να καταλάβω σε τι περιβάλλον ζούμε. Ποιοι είναι οι λόγοι που έγινε.

Θεωρώ ότι ένας προπονητής κάνει το καλύτερο δυνατό. Όλοι οι προπονητές δουλεύουν, μπορεί να είναι καλοί ή κακοί. Δεν μπορώ να καταλάβω αν υπάρχει λόγος που γίνεται μια απόλυση. Είμαι πάρα πολύ προβληματισμένος για το σύνδεσμό μας, τον ΣΕΠΚ. Ήταν άκομψος ο τρόπος. Χάνουν τη δουλειά τους κάποιοι συνάδελφοί μας και δεν υπάρχει καμία αντίδραση. Με τον Ζούρο δεν έχω προσωπική επαφή, λέω απλά ένα “γεια”. Απλά ήθελα να εκφράσω τον προβληματισμό μου».

Advertisement