Λύθηκε η συνεργασία ανάμεσα σε Άρη και Γκάρι Τάλτον, με τον παίκτη να παίρνει μέρος του συμβολαίου του και να αποχωρεί από τους “κιτρινόμαυρους”.
Ο Γκάρι Τάλτον ήταν τον τελευταίο καιρό κοντά στην πόρτα της εξόδου, ωστόσο για να επέλθει λύση της συνεργασίας έπρεπε πρώτα να τακτοποιηθεί και το οικονομικό σκέλος.
Οι δύο πλευρές συναντήθηκαν, συζήτησαν, ο παίκτης δεν θέλησε να δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα του και έτσι κατόπιν διακανονισμού, συμφώνησαν να λύσουν τη συνεργασία τους. Ο Αμερικανός γκαρντ αποτελεί παρελθόν, με τελευταίο του παιχνίδι τα 10′ συμμετοχής στο ματς του Άρη κόντρα στο Περιστέρι και μετά από μία παρουσία 8 συμμετοχών και 8,5 πόντων κατά μέσο όρο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη”:
“Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Gary Talton, τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του”.
Πηγή: sport24.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement