Τους πιο κρίσιμους (μέχρι τους επόμενους) αγώνες δίνει αύριο (27/11) η ομάδα FIFA 11vs11 της ΑΕΚ που αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΑΠΟΕΛ (22:45) για την 8η αγωνιστική της VGL και εκτός έδρας την Polonia Sroda (23:30) για την 4η αγωνιστική των ομίλων του VPL Champions League.
Όσον αφορά το ντέρμπι με τους Κύπριους, η “Ένωση” θέλει μόνο τη νίκη για να αποσπαστεί με 5 βαθμούς από την αντίπαλη ομάδα στη βαθμολογία, ενώ στην Ευρώπη, οι “κιτρινόμαυροι” βρίσκονται μία ανάσα από την πρόκριση στους “16” της διοργάνωσης.
Και τις δύο αναμετρήσεις θα έχετε την ευκαιρία να τις παρακολουθήσετε σε live streaming μέσα από το επίσημο κανάλι της ΑΕΚ στο YouTube (AEK Athletic Club).
Ο Γρηγόρης Κάρτσος επέλεξε στην “κιτρινόμαυρη” αποστολή τους: Βούλτσο, Κάρτσο, Γρίδα, Μπερτάχο, Τριανταφύλλο, Μπακοπάνο, Κομπογιάννη, Λεωνίδου Π., Λεωνίδου Σ., Παπαδημητρίου, Λαγό, Stefano, Amir, Σπανό, Μαστροκούκο, Ματσούκα.
Ο Γρηγόρης Λαγός δήλωσε στο aek.gr: “Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής και θέλουμε να πραγματοποιήσουμε ακόμα καλύτερες εμφανίσεις στη συνέχεια. Πάμε για τη νίκη απέναντι σε δυο πολύ δυνατές ομάδες όπως ειναι ο ΑΠΟΕΛ και η Polonia Sroda, με σκοπό να παραμείνουμε στην κορυφή του πρωταθλήματος και να φτάσουμε ακόμα πιο κοντά στην επόμενη φάση του Champions League“.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement