22.11
09:25

Βάζουν τις βάσεις για πρόκριση οι Μάγκες!

AEK1924.gr team
Advertisement

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Βοσνιακή, Βογκόσκα (20:00 / AEK1924.gr) στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ, για την φάση των «32» του Challenge Cup, με στόχο να βάλει τις βάσεις για πρόκριση.

Ώρα… Ευρώπης για τους Μάγκες που αντιμετωπίζουν σήμερα την Βογκόσκα για την φάση των «32» του Challenge Cup και θέλουν μαζί με τον κόσμο της ομάδας, να βάλουν τις βάσεις για πρόκριση, ενόψει της ρεβάνς του Σαββάτου (19:00), η οποία θα διεξαχθεί κι’ αυτή στην Αθήνα, έπειτα από πρόταση της διοίκησης της ΑΕΚ.

Εκτός απ’ τη νίκη η Ένωση θέλει και μια γεμάτη εμφάνιση, ώστε να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο, τον ρυθμό των παιχνιδιών της και για τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων της.

Οι Κιτρινόμαυροι είναι το φαβορί απέναντι στην Βογκόσκα, αλλά πρέπει να δείξουν σοβαρότητα και συγκέντρωση για να μην φανούν προ εκπλήξεως και μπουν σε περιπέτειες, καθώς ένας απ’ τους στόχους της ομάδας είναι και η Ευρώπη, κάνοντας ανάλογη πορεία με των τελευταίων δυο χρόνων και γιατί όχι φέτος να φτάσει και στην κατάκτηση της διοργάνωσης.

Απ’ εκεί και έπειτα στα αγωνιστικά, ο Δημήτρης Δημητρούλιας υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του και δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, αναλύοντας τον αντίπαλο και τα σημεία που πρέπει να προσέξουν απέναντι στους Βόσνιους.

Advertisement