
Ο αρχηγός της ΑΕΚ φαίνεται πως προορίζεται στο ματς με τον Άρη να αγωνιστεί, στη φυσική του θέση πίσω απ’ τον Νέλσον Ολιβέιρα
Μπορεί την εφετινή σεζόν ο Πέτρος Μάνταλος να έχει αγωνιστεί στα περισσότερα ματς της ΑΕΚ, ως αριστερός εξτρέμ, καθώς στη φυσική του θέση πίσω απ’ τον επιθετικό χρησιμοποιείται ο Μάρκο Λιβάγια.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Όμως, φαίνεται πως τα πράγματα θα είναι διαφορετικά στο ματς με τον Άρη, λόγω της απουσίας του Μάρκο Λιβάγια από συμπλήρωμα καρτών. Ο Νίκος Κωστένογλου όπως φαίνεται πως προορίζει τον Πέτρο Μάνταλο, πίσω απ’ τον επιθετικό της ΑΕΚ.
Συγκεκριμένα, σχεδόν σε όλες τις δοκιμές που έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες, ο αρχηγός της ΑΕΚ έχει παίξει στην συγκεκριμένη θέση, πίσω απ’ τον Νέλσον Ολιβέιρα, προσπαθώντας μάλιστα μεταξύ τους να συνεργαστούν αρκετές φορές, ώστε να βγάλουν στο ματς αυτοματισμούς και συνεργασία.
Ο Μάνταλος ξεκινώντας τη σεζόν με τον Μιγκέλ Καρντόσο στο πάγκο της ομάδας αγωνιζόταν ως αριστερό εξτρέμ, αφού στη θέση του έπαιζε αρχικά ο Τσίκο Ζεράλδες και μετέπειτα ο Μάρκο Λιβάγια, όταν ειδικά απομακρύνθηκε ο Πορτογάλος τεχνικός απ’ την Ένωση.
Κάτι τέτοιο σημαίνει, ότι μετά από καιρό θα είναι η πρώτη συμμετοχή του αρχηγού της ΑΕΚ, που θα παίξει ως «δεκάρι» και σίγουρα θα θελήσει και ο ίδιος να πιάσει υψηλή απόδοση, σε συνδυασμό με νίκη της ομάδας.
Απ’ εκεί και έπειτα στις υπόλοιπες θέσεις, ερωτηματικό παραμένει η θέση δίπλα στον Βράνιες, ενώ ο Γαλανόπουλος θα αγωνιστεί μαζί με τον Σιμόες στην μεσαία γραμμή, όπως και ο Αλμπάνης θα πάρει φανέλα βασικού για τη θέση του αριστερού εξτρέμ.