Η γκαντεμιά ξανά χτύπησε την πόρτα της ΑΕΚ, καθώς ο Βλάνταν Γιάνκοβιτς τραυματίστηκε στο χθεσινό αγώνα και διαγνώστηκε με κάταγμα στο χέρι μετά από χτύπημα αντιπάλου.
Δεν πρόλαβε καλά καλά να ενσωματωθεί ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς με την ομάδα και τον χτύπησε η ατυχία, καθώς υπέστη κάταγμα στο χέρι, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης για έξι εβδομάδες.
Ο Έλληνας φόργουορντ αγωνίστηκε για μεγάλο διάστημα με πρόβλημα στο χέρι, έπειτα από χτύπημα αντιπάλου, αλλά σήμερα το πρωί είχε τρομερούς πόνους, καθώς δεν μπορούσε ούτε το χέρι του, να κουνήσει, πηγαίνοντας αμέσως για εξετάσεις οι οποίες έδειξαν απουσία 6 εβδομάδων.
Κάπως έτσι λοιπόν, μετά τους Σλότερ, Σαντ Ρος, Ρέι και Στέφαν Γιάνκοβιτς, ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς γίνεται ο πέμπτος αθλητής της Βασίλισσας που θα μείνει εκτός, δημιουργώντας ακόμα ένα μεγάλο πρόβλημα για τον Ηλία Παπαθεοδώρου.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement