18.11
14:30

Θέλει Γαλανόπουλο η Άιντραχτ

Βαγγέλης Κατσαΐτης
Advertisement

Ο Έλληνας χαφ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της γερμανικής ομάδας, η οποία φαίνεται έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση στην ΑΕΚ για την αγορά του.

Είναι γνωστό ότι ο Κώστας Γαλανόπουλος τους τελευταίους μήνες έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων στο εξωτερικό, αλλά ουδέποτε καμία δεν είχε επισημοποιήσει με κάποια πρόταση το ενδιαφέρον της.

Απ’ το πρωί υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο “Γαλανό” έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδας απ’ την Ολλανδική λίγκα (Eredivisie), έχοντας τον μάλιστα ψηλά στην λίστα τους.

Όμως, φαίνεται πως άλλη ομάδα, από άλλο πρωτάθλημα, βρίσκεται πολύ κοντά στο να χτυπήσει την πόρτα της ΑΕΚ, για να καταθέσει επίσημη πρόταση για την αγορά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του AEK1924.gr, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης είναι διατεθειμένη να ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την Ένωση για την αγορά του Κώστα Γαλανόπουλου, ξεκινώντας τις συζητήσεις απ’ τα 2-2,5 εκατ. ευρώ.

Η Γερμανική ομάδα έχει παρακολουθήσει ουκ ολίγες φορές τον “Γαλανό” σε αγώνες της ΑΕΚ, αλλά και στις πολύ καλές εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει με την Εθνική ομάδα, με αποτέλεσμα να τους κερδίσει και να δείχνουν έτοιμοι να μπουν σε συζητήσεις με την Ένωση.

Απ’ εκεί και έπειτα όμως, το ενδιαφέρον των Ολλανδικών ομάδων παραμένει και δεν αποκλείεται αν η Άιντραχτ καταθέσει πρόταση, να μπουν κι’ άλλες ομάδες στον χορό των προτάσεων προς την ΑΕΚ για την αγορά του νεαρού διεθνή χαφ.

Advertisement