18.11
16:27

Παπαθεοδώρου: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να βγάλουμε ενέργεια!»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Έλληνας κόουτς μιλώντας στη media day της ΑΕΚ, τόνισε ότι κόντρα στη Ράστα Βέχτα θα πρέπει να διαχειριστεί η ομάδα την κόπωση της και να βγάλει ενέργεια, μένοντας συγκεντρωμένη προς τον στόχο της.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στη media day:

Για το αν περιμένει παρόμοιο παιχνίδι με αυτό με την Μπούργος: «Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω. Το σίγουρο είναι ότι είναι ένα παιχνίδι Champions League. Εμείς έχουμε να αντιμετωπίσουμε δύο σοβαρά θέματα. Το ένα είναι η ποιότητα του αντιπάλου μας, είναι μία καλή γερμανική ομάδα με χαρακτήρα, με καλά στοιχεία στο παιχνίδι της. Είναι καλά δομημένη στο παιχνίδι της και σε άμυνα και σε επίθεση. Έχει 5 συνεχόμενες νίκες στο γερμανικό πρωτάθλημα. Το δεύτερο θέμα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, είναι ότι είναι για έμας το τρίτο παιχνίδι σε διάστημα έξι ημερών. Πρέπει να διαχειριστούμε την κόπωση μας και να βγάλουμε ενέργεια. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε το παιχνίδι στην έδρα μας».

Για την ποιότητα της Ράστα Βέχτα: «Κοίταξε, κάθε ομάδα για να επιβληθεί και να κερδίσει το παιχνίδι πρέπει να ελέγξει τον ρυθμό και να περιορίσει τα καλά στοιχεία του αντιπάλου. Για έμας στόχος είναι η καλή άμυνα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί. Η Ράστα Βέχτα είναι σκληρή στην άμυνα και καλή στην επίθεση. Είναι μια γερμανική ομάδα που παίζει σε υψηλό ρυθμό για 40 λεπτά».

Για τους τραυματίες: «Ρέι και Γιάνκοβιτς είναι σίγουρα εκτός. Θα δούμε πως θα αντιδράσει στην προπόνηση σήμερα και ο Σαντ Ρος. Έχουμε αρκετά θέματα».

Για τον ρυθμό που έχει βρει η ΑΕΚ: «Τα παιχνίδια πάντα, όταν παίζεις σε ένα καλό επίπεδο, όπως το BCL, είναι επικίνδυνα. Δεν έχει σημασία αν προέρχεσαι από συνεχόμενες νίκες, ή ήττες. Εμείς ξέρουμε την δυναμική του αντιπάλου και παρόλο που το διάστημα είναι μικρό έχουμε την δυνατότητα να δώσουμε τις πληροφορίες που χρειάζεται στα παιδιά να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό. Αυτό είναι το σημαντικό για εμάς. Μπορούμε να ελέγξουμε την κατάσταση στον όμιλο μας, γιατί αυτό το έχουμε κερδίσει μέσα από τα παιχνίδια».

Για το τέλος θέλησε να απαντήσει με χιούμορ για την πιθανή μεταγραφική ενίσχυση: «Ψάχνουμε έναν κοντό, έναν ψηλό, έναν ξανθό και έναν μελαχρινό!».

Advertisement