Το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργος Σαββίδης, ανέβασε φωτογραφία με το μπλοκάρισμα του από τον λογαριασμό του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη στο instagram.
Η κόντρα ανάμεσα στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη καλά κρατεί και εξελίσσεται και διαδικτυακά. Ο Γιώργος Σαββίδης ανέβασε φωτογραφία στο Instagram όπου εμφανίζεται μπλοκαρισμένος από τον αντίστοιχο λογαριασμό του Λευτέρη Αυγενάκη στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
“Σοβαρή κίνηση, από έναν σοβαρό Υπουργό” έγραψε ειρωνικά ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Δείτε την ανάρτησή του εδώ:
Στη συνέχεια, επανήλθε και έγραψε για τον υφυπουργό: “Ο κ.Αυγενάκης, ο οποίος εκπροσωπεί μια δημοκρατική κυβέρνηση, όχι μόνο διέγραψε μη προσβλητικά σχόλια αλλά επίσης -όπως παρατήρησα σήμερα- με μπλόκαρε και στα social media. Συγχαρητήρια Υπουργέ.
ΥΓ: Θα πρέπει να γνωρίζετε πως δεν έχει σημασία πόσα «μπλοκ» κάνετε, η αλήθεια δεν θα θαφτεί όπως σε τόσες άλλες πολλές υποθέσεις.
ΥΓ1: Είστε υπεύθυνος προς τον ελληνικό λαό για να εγγυηθείτε την διαφάνεια σε όλα τα αθλήματα και την διαλεύκανση όλων των υποθέσεων.
Κάντε το ή παραιτηθείτε”.
Δείτε την ανάρτησή του εδώ:
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement