18.11
09:26

Δυσκολεύει του Τάνκοβιτς, πάει γι’ άλλα

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο Σουηδοβόσνιος φαίνεται πως καταλήγει στην Ιταλία (πιθανόν στην Τζένοα) και η ΑΕΚ καλείται να προχωρήσει σε άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για την θέση του εξτρέμ

Όπως είχατε διαβάσει στο AEK1924.gr τις προηγούμενες μέρες, η ΑΕΚ είχε ψηλά στην λίστα της για την θέση του εξτρέμ τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς.

Ο 24χρονος εξτρέμ άρεσε πολύ στον Ίλια Ίβιτς, με αποτέλεσμα να κινηθεί η Ένωση για μια πρώτη διερευνητική επαφή με την πλευρά του παίκτη και σύμφωνα με πληροφορίες απ’ την Σουηδία, ανέλυσε και το πλάνο της, βρίσκοντας αρκετά ευχαριστημένο τον Τάνκοβιτς που έδειξε να ενδιαφέρεται σε μια πιθανή πρόταση της ΑΕΚ.

Όμως, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν και πολύ καλά, καθώς φαίνεται πως ομάδα του Καμπιονάτο και σύμφωνα με Σουηδικά δημοσιεύματα η Τζένοα, πρόλαβε τους Κιτρινόμαυρους, μιλώντας μάλιστα και με την Χάμαρμπι στην οποία ανήκει ο Σουηδοβόσνιος.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη που βάζει σφήνα την Τζένοα στο «κόλπο» για τον Τάνκοβιτς, αναγκάζει την ΑΕΚ να πάρει πιο βιαστικές αποφάσεις για το αν θέλει να μπει στο κόλπο της διεκδίκησης, αλλά θα πρέπει να το πράξει με το αρχικό ποσό της πρότασης της Τζένοα που σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα είναι τα 2 εκατ. Ευρώ.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα για την ΑΕΚ, που βλέπει την περίπτωση του Τάνκοβιτς να δυσκολεύει και να απομακρύνεται, με αποτέλεσμα να τσεκάρει άλλες περιπτώσεις που έχει στη λίστα του ο Ίλια Ίβιτς.

Μια απ’ αυτές τις περιπτώσεις είναι ο Αμάτο Τσιτσιρέτι, που είχε γίνει γνωστό το όνομα του, το προηγούμενο διάστημα, αλλά για την ώρα κανείς που έχει στα υπόψιν της η ΑΕΚ δεν καλύπτει σε μεγάλο βαθμό, όσο ο Τάνκοβιτς.

Η Ένωση πλέον καλείται να πάει γι’ άλλα, με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, να συνεχίσει την αναζήτηση, σκανάροντας όλη την αγορά.

Advertisement