17.11
10:10

Καββαδία στο ΑΕΚ1924: «Θα έμενα στην ΑΕΚ για περισσότερα χρόνια»

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Η παίκτρια της Ένωσης, μιλά αποκλειστικά στο ΑΕΚ1924, αμέσως μετά την εμφατική νίκη (3-0 σετ) επί της ΧΑΝΘ, για τον δρόμο της ανόδου, τους λόγους που παρέμεινε αλλά και το κλίμα των αποδυτηρίων.

Δυο χρόνια στα κιτρινόμαυρα συμπληρώνει η Αγγελική Καββαδία και συνεχίζει την προσπάθεια με την ΑΕΚ για επιστροφή στα σαλόνια της Α1.

Η «καθαρή» νίκη επί της ΧΑΝΘ χθες στη Φιλαδέλφεια, είναι ακόμα ένα βήμα προς το στόχο και η κιτρινόμαυρη αθλήτρια μας εξηγεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Καββαδία στο ΑΕΚ1924:

Επιστροφή στις καθαρές νίκες, όμως θεωρείς πως έχετε χάσει… έδαφος για την άνοδο δεδομένου της ήττας με αμαζόνες και της απώλειας βαθμού το περασμένο Σάββατο;

«Όχι, γιατί το πρωτάθλημα είναι σε πρώιμο στάδιο και η εμφάνιση με τις Αμαζόνες ήταν μια κακή παρένθεση. Εμείς παραμένουμε προσηλωμένες στο στόχο μας.»

Δεύτερος χρόνος στα κιτρινόμαυρα για εσένα. Ποια στοιχεία, τι ακριβώς ήταν εκείνο που σε κράτησε στην ομάδα;

«Η καλή συνεργασία τόσο με τη διοίκηση όσο και με το προπονητικό team ήταν ένας μεγάλος παράγοντας για να παραμείνω στην ΑΕΚ.»

Μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου στην ομάδα για περισσότερα χρόνια;

«Θα μπορούσα να παραμείνω στην ΑΕΚ, πόσο μάλλον όταν ανέβουμε στην Α1.»

Βλέπουμε πως παρά την αποχώρηση του κ. Αποστολογιωργάκη, συνεχίζετε τις καλές εμφανίσεις. Ποιο το κλίμα που επικρατεί στην ομαδα;

«Υπάρχει πολύ καλό κλίμα μεταξύ μας. Η αποχώρηση του κυρίου Μανώλη μας στεναχώρησε αλλά αποφασίσαμε να δουλέψουμε πιο σκληρά και να μην παρεκκλίνουμε από το στόχο μας.»

Advertisement