17.11
12:12

Αναζητείται λύση με Ζεράλντες

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Δύσκολα θα συνεχίζει ο Πορτογάλος μέσος στα κιτρινόμαυρα, ο οποίος αποτελεί εδώ και αρκετές ημέρες παίκτη προς… αποχώρηση από την ΑΕΚ. Αναζητείται φόρμουλα διακοπής δανεισμού με την Σπόρτινγκ.

Εάν έπρεπε να διαλέξει κανείς έναν παίκτη που έχει συνδεθεί με την άφιξη του Μιγκέλ Καρντόσο στην ΑΕΚ, τότε αυτός σίγουρα θα ήταν ο Φρανσίσκο Ζεράλντες.

Παίκτης που – ως έναν βαθμό – απαιτήθηκε από τον πρώην Πορτογάλο τεχνικό της Ένωσης, καθώς θεωρήθηκε κομβικός για την εφαρμογή του αγωνιστικού πλάνου.

Η πορεία όμως δεν ήταν η αναμενόμενη με τον Καρντόσο να αποχωρεί από την ομάδα και τον Τσίκο να παραμένει. Έτσι ο 24χρονος Πορτογάλος «έχασε» τον σημαντικότερο λόγο που οδηγήθηκε να φορέσει για μία χρονιά τα κιτρινόμαυρα ως δανεικός.

Οι Κιτρινόμαυροι το τελευταίο διάστημα, ψάχνουν λύση ώστε να αποδεσμευτούν από το «βαρίδι» του Ζεράλντες, καθώς αποτελεί ένα σημαντικό συμβόλαιο για τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας.

Μάλιστα φαίνεται πως ούτε αγωνιστικά υπολογίζεται πλέον, καθώς ο Νίκος Κωστένογλου τον έχει μεταξύ κερκίδας και πάγκου. Έτσι λοιπόν, αμφότερες οι πλευρές θα ήθελαν να χωρίσουν πρόωρα οι δρόμοι τους για το… συμφέρον και των δυο, όσο κοινότυπο κι αν ακούγεται.

Κανένα παράπονο δεν έχουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ από τον επαγγελματισμό του Ζεράλντες, όμως δεν έχουν δει αυτά που περίμεναν σύμφωνα με τα όσα τους είχε διαμηνύσει ο Καρντόσο.

Η αρχική σκέψη ήταν να συνεχίσει στα κιτρινόμαυρα και να βοηθήσει στο δρόμο για την επίτευξη των στόχων, όμως ο Ίβιτς φαίνεται πως αναζητεί ήδη φόρμουλα διακοπής δανεισμού, με όσο το δυνατόν λιγότερο κόστος για την Ένωση.

Advertisement