
Ο Έλληνας τεχνικός της Ένωσης μίλησε για την σημασία της επικράτησης επί του Ηρακλή, σε μία δυναμική έδρα που – πέρα από το άσχημο περιστατικό πίσω από τον πάγκο της ΑΕΚ – χαίρεσαι να παίζεις μπάσκετ.
Δεν είδε την άμυνα που θα ήθελε και το επίπεδο μπάσκετ που περίμενε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου για ένα μεγάλο διάστημα και κυρίως στο πρώτο ημίχρονο από τους παίκτες του.
Στο δεύτερο όλοι ανέβασαν ρυθμό, έγινε πιο αποτελεσματική η άμυνα και στο τέλος πανηγύρισαν μία σημαντική νίκη οι Κιτρινόμαυροι, σε μία καυτή έδρα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού:
«Είναι μια σημαντική νίκη για εμάς, απέναντι σε μία καλή ομάδα. Για ένα μεγάλο διάστημα δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα και χαρίζαμε εύκολα πολλές μπάλες. Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε αυτό. Βρήκαμε ρυθμό, παίξαμε άμυνα και καταφέραμε και πήραμε διαφορά, για να φτάσουμε στο τέλος στη νίκη.
Συγχαρητήρια για τον Ηρακλή, που επέστρεψε στη Basket League φέτος. Υπήρχε μία πολύ καλή ατμόσφαιρα, πέρα από μικρά περιστατικά, όπως αυτό πίσω από τον πάγκο, όμως αυτό ήταν η εξαίρεση και όχι ο κανόνας. Κατά τα άλλα, είναι μία ατμόσφαιρα που θέλει ο καθένας, να παίζει μπάσκετ».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement