16.11
17:56

Χαρίζονται 45 εκατομμύρια στον Ολυμπιακό

AEK1924.gr team
Χαρίζονται 45 εκατομμύρια στον Ολυμπιακό

Σύμφωνα με ρεπορτάζ πολιτικής εφημερίδας, στα σκαριά βρίσκεται κούρεμα χρεών του Ολυμπιακού για το γήπεδο “Καραϊσκάκη”.

Ένα πρωτοφανές σκάνδαλο ετοιμάζεται να συντελεστεί υπέρ των μονίμων ευνοημένων, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας “Έθνος”, με την τραπεζική επιχείρηση «project kick» αναμένεται να διαγράφουν οφειλές του Ολυμπιακού, που πηγάζουν από τα δάνεια του γηπέδου «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το στην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE

Το συνολικό ύψος των οφειλών ανέρχεται στα 45,3 εκατομμύρια ευρώ. Μία τέτοια εξέλιξη θα προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, αν αναλογιστεί κανείς τον πόλεμο που έχει δεχθεί η ΑΕΚ για τη χρηματοδότηση της Αγιάς Σοφιάς.

Η ασυνέπεια των ευνοημένων στις οφειλές τους είναι άλλωστε γνωστή εδώ και χρόνια, όταν οι τράπεζες απειλούσαν ακόμη και με πλειστηριασμό του σταδίου με τους υπεύθυνους να αδιαφορούν.

Advertisement