15.11
22:02

«Πάτησε» και τον Δούκα η ΑΕΚΑΡΑ!

AEK1924.gr team
Advertisement

Η ΑΕΚ επικράτησε και του Δούκα με 40-25, πραγματοποιώντας την έβδομη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες, συνεχίζοντας το νικηφόρο της σερί, που την κατατάσσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, μαζί με την ομάδα του Ξυνή. Ξεκούραστο βράδυ, με κορυφαία όλη την ομάδα!

Το ματς

Η ΑΕΚ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, καταφέρνοντας να πάρει από νωρίς προβάδισμα και διαφορά στο σκορ, με αποτέλεσμα να προηγηθεί με 3-0 και με τον Δούκα να δείχνει ότι θέλει χρόνο για να βρει τα πατήματα του. Κάτι που το κατάφερε μετά το πρώτο 8λεπτο με αποτέλεσμα να φέρει το ματς στο ένα γκολ διαφορά με το σκορ στο 6-5.

Οι Κιτρινόμαυροι σε εκείνο το σημείο, ξανά πάτησαν «γκάζι» ανεβάζοντας στα έξι γκολ την διαφορά με σκορ 11-5. Απ’ εκεί και έπειτα με πολύ καλό τον Άρσιτς, αλλά και με αποτελεσματική την επίθεση της ΑΕΚ, η διαφορά ανέβηκε στα εννιά γκολ και το 20-11 ήταν το σκορ ημιχρόνου για τις δυο ομάδες.

Στο δεύτερο ημίχρονο,  οι Μάγκες μπήκαν με πατημένο το γκάζι με αποτέλεσμα να ανεβάσουν την διαφορά στα 14 γκολ, με το σκορ στο 30-16. Τα Εκπαιδευτήρια σε εκείνο το σημείο προσπάθησαν να ρίξουν την διαφορά, αλλά μάταια καθώς έπεσε στα 12 γκολ, αλλά και πάλι με Κεδέρη και Χιμένεθ η Ένωση ανέβασε την διαφορά στα 14, με το σκορ στο 32-18.

Απ’ εκεί και έπειτα δεν άλλαξε τίποτα απολύτως στο ματς, η ΑΕΚ συνέχισε να έχει το προβάδισμα και να… «πυροβολεί» την εστία του Δούκα και του Μπραουδάκη, με αποτέλεσμα να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο τελικό 40-25.

Η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια πέτυχε την έβδομη σερί της νίκη, χωρίς καμία δυσκολία και κανένα πρόβλημα, πραγματοποιώντας ένα ξεκούραστο βράδυ Παρασκευής και συνεχίζει “τρένο “την πορεία της προς το πρωτάθλημα.

Advertisement