14.11
16:30

Υποσχετική Λιβάγια

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Μετανιωμένος και έτοιμος να επανέλθει στην… τάξη εμφανίστηκε ο Μάρκο Λιβάγια στο group-therapy της ΑΕΚ. Μοίρασε υποσχέσεις στους ανθρώπους της ομάδας και οι ίδιοι φαίνονται πως πείστηκαν από όσα άκουσαν.

Τέλος δόθηκε στις μικρο-παρεξηγήσεις με επίκεντρο τον Κροάτη επιθετικό στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, καθώς το τελευταίο διάστημα τα παραπτώματα διαδέχονταν το ένα το άλλο.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης που είχαν όλα τα μέλη του κιτρινόμαυρου στρατοπέδου, ο Λιβάγια εμφανίστηκε αρκετά μετανιωμένος για την έκταση που πήραν τα πεπραγμένα του.

Το… παράπονο του 26χρονου ήταν πως εντός αγωνιστικού χώρου απουσιάζει το ομαδικό πνεύμα από τους παίκτες και συμφωνήθηκε να δουλέψουν όλοι προς αυτή την κατεύθυνση και να βρεθεί λύση.

Το τετ-α-τετ με τον Νέλσον Ολιβέιρα ήταν μέσα στο πλαίσιο «καλής πράξης» του Λιβάγια, δείχνοντας μεταμέλεια και εκφράζοντας στα υψηλόβαθμα στελέχη της ομάδας την πρόθεσή του να επανέλθει στον παίκτη-πρότυπο.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ, με πρώτο τον Νίκο Κωστένογλου φάνηκαν να πείθονται από την συμπεριφορά του Μάρκο, τα λόγια και τις πράξεις μεταμέλειας. Άλλωστε η αρνητική εικόνα της ομάδας είναι γενική και παίκτες που βρίσκονται χρόνια στην ομάδα πρέπει να… βγουν μπροστά.

Η Ένωση χρειάζεται τον καλό εαυτό του Λιβάγια, τόσο εντός αποδυτηρίων, όσο και την ώρα των αναμετρήσεων. Αυτό που μένει να δούμε, είναι κατά πόσο οι υποσχέσεις του διεθνή επιθετικού της ΑΕΚ θα γίνουν πράξη. Πάντως όσα συνέβησαν, ανήκουν στο παρελθόν και ο Μάρκο δηλώνει συγκεντρωμένος στα κιτρινόμαυρα.

Advertisement