14.11
10:10

Ο Τάνκοβιτς και ο… Air Λάνγκφορντ

AEK1924.gr team
Advertisement

Διαβάστε τι γράφουν οι εφημερίδες σήμερα (14/11).

SportDay

“Αρέσει Πολύ” γράφει η εφημερίδα και αναφέρεται στο ενδιαφέρον που δείχνει η ΑΕΚ για τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς της Χαμάρμπι.

Live Sport

Η εφημερίδα αναφέρεται αρχικά για τον “Εξωγήινο” Κιθ Λάνγκφορντ της Βασίλισσας, που όπως αναφέρει χαρακτηριστικά είναι απ’ άλλο πλανήτη στο Basketball Champions League. Όμως, η εφημερίδα γράφει και για το ποδόσφαιρο και το παιχνίδι που παίζεται με τον Τάνκοβιτς, ο οποίος… “οργιάζει”.

Sportime

“Κοιτάζει Τάνκοβιτς” αναφέρει η εφημερίδα με αφορμή τα Σουηδικά δημοσιεύματα που γράφτηκαν από χθες στην πατρίδα του εξτρέμ της Χαμάρμπι. Επίσης, η εφημερίδα αναφέρει ότι προτεραιότητα του Ίβιτς είναι η πώληση Μπάρκα τον Ιανουάριο, ενώ αναφέρει ότι κούνησε ήδη μαντήλι ο Μοράν.

Ώρα των Σπορ

Η κιτρινόμαυρη εφημερίδα γράφει για τον “Air… Λάνγκφορντ” που οργίασε χθες απέναντι στην Μπουργκός, τονίζοντας πως απογείωσε την ΑΕΚ στην κορυφή του ομίλου, παρότι οι Κιτρινόμαυροι έβαλαν δύσκολα στον εαυτό τους αλλά τελικά επικράτησαν.

Απ’ εκεί και έπειτα η εφημερίδα αναφέρεται στις μεταγραφές της ΑΕΚ, τονίζοντας πως θέλει εξτρέμ, χαφ και στόπερ και ότι δεν υπάρχει προτεραιότητα για την Ένωση, που καίγεται σε όλες τις θέσεις, ενώ προσθέτει πως καλά κάνει ο Ίβιτς που ψάχνεται για όλες τις θέσεις παράλληλα.

Advertisement