14.11
09:24

Αρέσει ο Τάνκοβιτς στην ΑΕΚ!

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

“Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά” κάτι τέτοιο φαίνεται πως ισχύει και στην περίπτωση του Μουαμέρ Τάνκοβιτς, που από χθες Σουηδικά δημοσιεύματα ανέφεραν ενδιαφέρον της ΑΕΚ, με τους Κιτρινόμαυρους όντως να τον έχουν στη λίστα τους και αρέσει στον Ίβιτς.

Τα χθεσινά Σουηδικά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς της Χάμαρμπι και ανέφεραν ότι η ελληνική ομάδα δεν έχει καταθέσει ακόμα επίσημη πρόταση, παρά μόνο φιλολογικό ενδιαφέρον.

Η πλευρά της ΑΕΚ κράτησε “σιγή ιχθύος” και δεν μπήκε στη διαδικασία διάψευσης ή επιβεβαίωσης, αφήνοντας περισσότερο το θέμα ως ανοιχτό, αλλά τα δεδομένα φαίνεται πως έχουν διαφορετικά.

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς είναι η αλήθεια πως παρακολουθείται απ’ τον Ίλια Ίβιτς, μαζί με άλλους εξτρέμ και ποδοσφαιριστές σε άλλες θέσεις, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις στον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ για τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά, καθώς τα πληρεί για την συγκεκριμένη θέση που ψάχνει, ενώ και τα νούμερα των 14 γκολ και των 8 ασίστ της φετινής σεζόν είναι αναμφίβολα καλά για έναν εξτρέμ.

Όμως, κάτι σίγουρο δεν μπορεί να πει κανείς γιατί ο Σέρβος της Ένωσης, δεν έχει αποφασίσει αν αυτός θα είναι ο εκλεκτός και γι’ αυτόν θα ψαχτεί για να τον ντύσει στα κιτρινόμαυρα, καθώς βρίσκεται στο “σκανάρισμα” κι’ άλλων λύσεων για την θέση του εξτρέμ.

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σουηδός με βοσνιακές ρίζες εξτρέμ, έχει συμβόλαιο με την Χάμαρμπι μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει ότι θα μπορούσε η Ένωση να το εκμεταλλευτεί και να μπει σε συζητήσεις με την Σουηδική ομάδα, δίνοντας ένα μικρότερο ποσό απ’ την αξία του και να τον κάνει δικό της απ’ τον Γενάρη.

Αυτή είναι βέβαια και η σκέψη του Ίλια Ίβιτς, καθώς η Ένωση θέλει να ενισχυθεί στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, στις θέσεις που έχει κρίνει ο ίδιος ότι θέλει ενίσχυση και μέσα σ’ αυτές είναι προφανώς και η θέση του εξτρέμ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τάνκοβιτς έχει απορρίψει ήδη πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας με την Σουηδική ομάδα, κάτι που σημαίνει ότι ψάχνεται να αποχωρήσει και μάλιστα τα Σουηδικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι από πίσω κρύβεται η ΑΕΚ.

Advertisement