13.11
20:12

Όλη η κιτρινόμαυρη οικογένεια στο πλευρό της Μπελιά

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Στο κοιμητήριο του Κόκκινου Μύλου τελέστηκε σήμερα (13/11) η κηδεία της μητέρας της Μαριάννας Μπελιάς στις 14.30 το μεσημέρι. Το ΑΕΚ1924 δεν θα μπορούσε να μην βρεθεί στο πλευρό της επί χρόνια αθλήτριας της Ένωσης.

Από την γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ το παρών έδωσαν ο τιμ μάνατζερ Παναγιωτίδης Νίκος, η αρχηγός της ομάδας Μαρία Νομικού, καθώς και οι συμπαίκτριες της Μαριάννας, Καββαδία Μπίσκου, Χάνα, Διάλλα, Βυζαντινού και Αντωνιάδη.

Έκπληξη θετική ότι ήταν εκεί η πρώην παίκτρια της ΑΕΚ και νυν των Μακεδόνων, Ζίγκα Μελίνα για να παρευρεθεί δίπλα στην φίλη της και επί χρόνια συμπαίκτρια με τα κιτρινόμαυρα, ύστερα από αυθημερόν ταξίδι από την Θεσσαλονίκη.

Επίσης ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ, Σαμαράς Γιώργος και ο μέχρι πριν 3 εβδομάδων τεχνικός της ομάδας, Αποστολογιωργακης Μανώλης, έδωσαν το παρών. Από το τμήμα του Χάντμπολ παρευρέθηκε ο έφορος του τμήματος, Χάτσικας Ηλίας.

Τέλος, πολλές φίλες και παίκτριες των Ακαδημιών του τμήματος καθώς και εκπροσώπηση από την ομάδα μπάσκετ ΦΕΑ όπως και πλήθος οπαδών της ΑΕΚ στάθηκα στο πλευρό της Μαριάννας

Advertisement