11.11
00:04

Σκληρά λόγια και κράξιμο των οπαδών προς τους παίκτες

AEK1924.gr team
Advertisement

Οι οπαδοί της ΑΕΚ που βρέθηκαν στο ξενοδοχείο της ομάδας, ξέσπασαν σε παίκτες και τεχνικό τιμ, δείχνοντας την οργή τους για την ήττα κόντρα στον Παναθηναϊκό. «Εσύ δεν έχεις καμία ευθύνη», είπαν χαρακτηριστικά στον Ίλια Ίβιτς.

Με σκληρά λόγια και με χοντρό κράξιμο ξέσπασαν στους ποδοσφαιριστές της ομάδας και στο τεχνικό τιμ οι 100 οπαδοί της ΑΕΚ που βρέθηκαν έξω απ’ το ξενοδοχείο της ομάδας στην Αττική Οδό, ενώ αντιπροσωπεία μπήκε και μέσα στο πούλμαν της ομάδας για να εκφράσει την οργή όλων των φίλων της ομάδας για την εξευτελιστική ήττα απ’ τον Παναθηναϊκό.

Βέβαια, απ’ όλα αυτά ο άνθρωπος που δεν άκουσε τίποτα απ’ τους οπαδούς της ΑΕΚ, σε όλη αυτήν την οργή που έβγαζαν ήταν ο Ίλια Ίβιτς, αναγνωρίζοντας προφανώς ότι ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, δεν έχει καμία ευθύνη για το συγκεκριμένο χάλι που δείχνει η ομάδα.

Χαρακτηριστικά είπαν στον Ίλια Ίβιτς: «Εσύ δεν έχεις καμία ευθύνη και συμμετοχή σε όλα αυτά έως σήμερα. Δεν φταίς σε τίποτα και δεν θέλουμε κάτι από σένα. Ξέρουμε ότι στεναχωριέσαι και με την παρουσία μας αλλά δεν γίνεται αλλιώς», με τον ίδιο να τους ακούει, εμφανώς στεναχωρημένος για την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα.

Advertisement