11.11
10:53

Μπελιά στο ΑΕΚ1924: «Κέρδισε η ομάδα που το ήθελε περισσότερο»

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Η κιτρινόμαυρη αθλήτρια της Ένωσης μιλά αποκλειστικά στο ΑΕΚ1924 μετά την νίκη της ομάδας επί του ΖΑΟΝ για τα συμπεράσματα του ματς, τον στόχο της ανόδου και την αλλαγή προπονητή.

Ίδρωσαν αλλά έδειξαν μεγάλα ψυχικά αποθέματα οι Κοριτσάρες του Μπακοδήμου και στο τάι μπρέικ πήραν το «διπλό» στην Κηφισιά.

Η Μπελιά, υπηρετώντας 12 χρόνια την ΑΕΚ, δηλώνει πως το… ύψος θα βοηθήσει την Ένωση στο δρόμο της ανόδου, από τον οποίο δεν μπορεί να την αποσπάσει η αλλαγή προπονητή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Μπελιά στο ΑΕΚ1924:

Για την νίκη στο τάι μπρέικ κόντρα στον ΖΑΟΝ:

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι με έναν δύσκολο αντίπαλο λόγω το ότι έπαιζαν στην έδρα τους. Στο τέλος όμως κέρδισε η ομάδα που το ήθελε περισσότερο».

Για το αν η αλλαγή προπονητή επηρεάζει την ομάδα:

«Με την εμπειρία που διαθέτει η κάθε παίκτρια και γνωρίζοντας τι υπάρχει στα γήπεδα, ξέρουμε ότι αυτά συμβαίνουν…. Για εμάς το μόνο που αλλάζει είναι τα πρόσωπα διότι ο στόχος παραμένει πάντα ο ίδιος που είναι η άνοδος στην Α1»

Για το στοιχείο που έχει φέτος η ΑΕΚ και δεν το είχε πέρυσι, που την βοηθά στον στόχο της ανόδου:

«Πιστεύω ότι πλέον έχουμε μάθει από τα λάθη μας. Επίσης φέτος η ομάδα διαθέτει ψηλές παίκτριες σε όλες τις πλευρές, οπότε αυτό μας δίνει ένα παραπάνω πλεονέκτημα να τα καταφέρουμε!»

Advertisement