10.11
14:03

Τέλος ο Λάιος για ΑΕΚ

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Διακοπή συζητήσεων ανάμεσα στον Ελληνικό τεχνικό και τους ανθρώπους της ΑΕΚ, με τους κιτρινόμαυρους πλέον να στρέφονται σε άλλες περιπτώσεις προπονητών σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΑΕΚ1924.

Απόφαση της διοίκησης της Ένωσης το τέλος των συζητήσεων με τον Γιάννη Λάιο, με τον οποίον συνομιλούσαν το τελευταίο διάστημα για την διαδοχή του πάγκου.

Οι Κιτρινόμαυροι πλέον στρέφονται σε άλλες περιπτώσεις προπονητών για την μετα-Αποστολογιωργάκη εποχή, με την μονιμοποίηση του Μπακοδήμου να… παίζει ως ενδεχόμενου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΕΚ1924, ο υπηρεσιακός προπονητής της ‘Ενωσης θα βρεθεί σήμερα (10/11) στον κιτρινόμαυρο πάγκο κόντρα στον ΖΑΟΝ και το ενδεχόμενο παραμονής του (τουλάχιστον) μέχρι το τέλος της χρονιάς βρίσκεται στο τραπέζι.

Για να συμβεί όμως κάτι τέτοιο πρέπει πρώτα να βρεθεί λύση με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, στην οποία ανήκει ως μέλος των τμημάτων υποδομής, ωστόσο υπάρχει διάθεση από τις δυο πλευρές για συζητήσεις.

Πέρα από αυτό, η επιστροφή του Σαμαρά στον κιτρινόμαυρο πάγκο δεν έχει σταματήσει να υπάρχει ως μία εκ των λύσεων, αλλά και περιπτώσεις προπονητών όπως αυτή του Νίκου Μπουτσουρή (βοηθός προπονητή Εθνικής ομάδας) και του Νίκου Κωστακόπουλου ενδιαφέρουν τους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Η αναζήτηση του εκλεκτού συνεχίζεται και οι Κιτρινόμαυροι δεν έχουν καταλήξει ακόμα. Εξετάζονται όλες οι περιπτώσεις, ωστόσο η παραμονή του Μπακοδήμου ως το τέλος της χρονιάς την δεδομένη στιγμή, συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΕΚ1924.

Advertisement