08.11
13:51

Ολιβέιρα: «Στόχος η παρουσία μου στο EURO 2020»

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

O Πορτογάλος επιθετικός της ΑΕΚ μίλησε στην κάμερα της NOVA για τον τελικό αποκλεισμό του από τις κλήσεις του Φερνάντο Σάντος, δηλώνοντας πως ο στόχος είναι το EURO 2020.

Μεγάλη επιθυμία για τον ίδιο είναι η επιστροφή του στην Εθνική Πορτογαλίας και γνωρίζει πως με τα κιτρινόμαυρα μπορεί να το πετύχει.

Ο Φερνάντο Σάντος παρακολουθεί τις εξελίξεις στο Ελληνικό Πρωτάθλημα και ο κιτρινόμαυρος επιθετικός έχει αρχίσει να… ρολάρει με την απόδοσή του, κάτι που μόνο απαρατήρητο δεν έχει περάσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

 «Η αλήθεια είναι πως όταν μιλάμε για την Εθνική Πορτογαλίας αν ρίξουμε μια πρόχειρη ματιά στους παίκτες που βρίσκονται στην τελική λίστα θα δούμε ότι μιλάμε για πάρα πολύ μεγάλους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι παίζουν σε πολύ μεγάλες ομάδες.

Ποδοσφαιριστές που έχουν κάνει προετοιμασία, που έχουν 12-15 παιχνίδια στα πόδια τους. Εγώ είναι αλήθεια πως το περίμενα… Εγώ δεν είχα κάνει προετοιμασία, προέρχομαι από έναν τραυματισμό που με άφησε εκτός τέσσερις εβδομάδες. Είναι τρία παιχνίδια τώρα που συμμετέχω ξανά με την ομάδα.

Θέλω να έχω κάποια συνεχόμενα παιχνίδια με την ομάδα μου για να δείξω αυτό που μπορώ. Περίμενα να μην βρίσκομαι στην τελική λίστα αν και ήμουν στην προεπιλογή που είναι πάρα πολύ θετικό.

Ο στόχος μου είναι να βρίσκομαι στην τελική λίστα για το Euro 2020 τον Ιούνιο. Αυτός είναι ο τελικός μου στόχος όσον αφορά στην Εθνική, ελπίζοντας να έχω από εδώ και στο εξής την απόδοση που θέλω για να βοηθήσω και την ομάδα μου και εμένα προσωπικά». 

Advertisement