Ο Αργεντινός μέσος του ΟΦΗ, Μιγκέλ Μεγιάδο, θα επιστρέψει στη δράση το 2020 καθώς ο εκτιμώμενος χρόνος απουσίας του μετά την αρθροσκόπηση στην οποία υποβλήθηκε είναι δυο μήνες.
Πλήγμα για τον ΟΦΗ με τον Μιγκέλ Μεγιάδο. Ο 26χρονος Αργεντινός μέσος υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στο γόνατο του δεξιού του ποδιού την Τρίτη (5/11) και θ’ απουσιάσει για τους επόμενους δυο μήνες.
Θα φορέσει δηλαδή τη φανέλα της ομάδας του Ηρακλείου σε επίσημο ματς από το 2020 και μετά. Ο Γιώργος Σίμος χάνει για το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο ένα σημαντικό γρανάζι στη μηχανή του κέντρου. Ο Μεγιάδο έχει αγωνιστεί σε επτά ματς της Super League 1 την τρέχουσα σεζόν, σε όλα στην αρχική ενδεκάδα.
Ο Νοτιοαμερικανός θα χάσει τα ματς των Κρητικών με ΠΑΟΚ, Ατρόμητο, ΑΕΚ, Λαμία, Άρη, Παναθηναϊκό και Παναιτωλικό.
Πηγή: sport24.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement