05.11
16:03

Κοντά στην ΑΕΚ η Καραγκούνη

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Μια ανάσα απ’ την ΑΕΚ φαίνεται πως βρίσκεται η διεθνής αθλήτρια μπίτς βόλεϊ, που θα ενισχύσει το κιτρινόμαυρο γυναικείο τμήμα μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Σε μια δυνατή προσθήκη φαίνεται πως θα προχωρήσει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ, καθώς βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Πένυ Καραγκούνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του AEK1924, η Ένωση είναι πολύ κοντά στην απόκτησή της, με τις δυο πλευρές να τα έχουν βρει σε όλα και να απομένουν μόνο κάποιες τυπικές λεπτομέρειες για την επισημοποίηση της συμφωνίας.

Η διεθνής αθλήτρια μπιτς βόλεϊ, είχε έναν σοβαρό τραυματισμό και θέλει μέσω της ΑΕΚ να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, ώστε να είναι έτοιμη για το καλοκαίρι στο άθλημα που έχει διαπρέψει τα τελευταία χρόνια κυρίως με τα γαλανόλευκα.

Η συμφωνία των δυο πλευρών θα διαρκέσει μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, ώστε να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τον βασικό της στόχο, που δεν είναι άλλος απ’ την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Βέβαια, η Καραγκούνη έχει ξανά αγωνιστεί στο βόλεϊ σάλας, καθώς ξεκίνησε την καριέρα της απ’ εκεί και μετέπειτα το άφησε για χάρη του μπιτς βόλεϊ, κάτι που σημαίνει ότι δεν είναι… ξένο για την ίδια.

Μάλιστα, το 2017 είχε φτάσει  μιαανάσα απ’ την ΑΕΚ, όταν η Σοφία Κοσμά αποχώρησε, ώστε να έρθει στη θέση της, κάτι όμως που δεν υλοποιήθηκε τότε, αλλά θα υλοποιηθεί τώρα, με την διεθνή αθλήτρια να προορίζεται κυρίως ως ακραία, αν και μπορεί να αγωνιστεί το ίδιο καλά και ως λίμπερο.

Έτσι λοιπόν, οι άνθρωποι της ΑΕΚ προχωρούν σε μία δυνατή προσθήκη στη θέση της ακραίας που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ολοκληρωθεί και τυπικά στις επόμενες ώρες.

Advertisement