03.11
10:37

Χάνα στο ΑΕΚ1924: «Χτίζεται κάτι ακόμα πιο γερό»

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Η νεοαποκτηθείσα αθλήτρια της Ένωσης, μιλά αποκλειστικά στο ΑΕΚ1924 αμέσως μετά την νίκη επί του Αιγάλεω για το ματς, το κλίμα τον αποδυτηρίων μετά την αλλαγή και τους πρώτους μήνες στα κιτρινόμαυρα.

Οι αλλαγές έρχονται για κάποιον σκοπό και θα πρέπει να προσαρμοζόμαστε σε αυτές, σύμφωνα με την Μαργαρίτα Χάνα και έτσι γίνεται στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.

Η παραίτηση Αποστολογιωργάκη αλλά και η ήττα από τις Αμαζόνες φάνηκε να μην επηρεάζουν ιδιαίτερα την ομάδα, η οποία έδειξε τον χαρακτήρα της κόντρα στο Αιγάλεω.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Μαργαρίτας Χάνα στο ΑΕΚ1924:

Για την νίκη κόντρα στο Αιγάλεω, μετά από την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής:

«Παίξαμε πολύ καλά και σωστά, δείξαμε τον πραγματικό μας εαυτό σήμερα (δηλ. χθες). Δεν χάσαμε την συγκέντρωσή μας όσο και αν ήμασταν μπροστά. Η προηγούμενη αγωνιστική ήταν μια παρένθεση η οποία έκλεισε την ίδια μέρα».

Για το κλίμα των αποδυτηρίων μετά τις τελευταίες εξελίξεις:

«Οι εξελίξεις ήταν ξαφνικές αλλά καλώς ή κακώς αυτά συμβαίνουν στις ομάδες. Έχουμε χτίσει μια ομάδα ενωμένη που φάνηκε ότι αντί να γκρεμιστεί από τις όποιες εξελίξεις και αλλαγές, χτίζεται ακόμα πιο γερά».

Για τους πρώτους μήνες στα κιτρινόμαυρα:

«Είμαστε ακόμα στην αρχή αλλά έχω ζήσει πολλά μέσα στην ΑΕΚ. Δουλεύουμε σκληρά αλλά περνάμε και καλά με το κλίμα που υπάρχει. Είναι αυτό που ήθελα και τους ευχαριστώ όλους».

Για το στοιχείο που έχει η ΑΕΚ και θα είναι το αβαντάζ της για τον στόχο της ανόδου:

«Δεν είμαι η κατάλληλη να κρίνω τι παραπάνω έχουμε πρακτικά σίγουρα! Κατά την άποψή μου όμως, έχουμε δημιουργήσει κάτι πολύ όμορφο και αληθινό. Μια δεμένη ομάδα!

 Θεωρώ ότι έχουμε από τα καλύτερα ρόστερ και σαν χαρακτήρες και σαν παίκτριες. Η άνοδος είναι ο στόχος μας και θα κάνουμε τα πάντα για να τον πετύχουμε».

Advertisement