02.11
23:24

Η Λιόν πλήγωσε τον Κουλούρη στο 90+5

AEK1924.gr team
Η Λιόν πλήγωσε τον Κουλούρη στο 90+5

Η Λιόν έφυγε με τη νίκη (2-3) από την Τουλούζη χάρη σε γκολ του Ντεπάι στο 90+5′, ενώ δοκάρι είχε για τους βιολέ στο 2-2 ο Κουλούρης. Με πέναλτι του Μπαοκέν η έκπληξη του γαλλικού πρωταθλήματος, Ανζέ, η οποία ανέβηκε δεύτερη. Αναβολή λόγω κακοκαιρίας στο Νιμ – Ρεν.

Η Τουλούζ υποδέχθηκε τη Λιόν, η οποία μοιάζει να σηκώνει κεφάλι με τον Ρούντι Γκαρθία στον πάγκο. Οι γκον πανηγύρισαν τη νίκη με 3-2, χάρη σε γκολ του Μέμφις Ντεπάι στο πέμπτο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου.

Ο Σανογκό άνοιξε το σκορ με τη συμπλήρωση ενός τετάρτου στο ματς, ο Ντεπάι ισοφάρισε στο 26ο λεπτό,  ενώ στο 57ο οι γηπεδούχοι ανέκτησαν το προβάδισμα με αυτογκόλ του Λόπες λόγω (και) της πίεσης του Κουλούρη. Ο Ντεμπελέ, ωστόσο, στο 67ο ισοφάρισε στο 2-2.

Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα από την Τουλούζη, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας που υπερασπίστηκε ο Λόπες. Στο πέμπτο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου ο Ολλανδός πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και τρίτο της ομάδας του, σφραγίζοντας τη μεγάλη απόδραση.

Τέσσερα γκολ, αλλά δίχως νικητή (2-2) είχαμε στο Μετς ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τη Μονπελιέ. Ασταμάτητη η έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, Ανζέ, η οποία υποδέχθηκε τη Στρασμπούρ και τη νίκησε 1-0 με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπαοκέν. Νίκη και για την Αμιάν, η οποία μπορεί να έχασε πέναλτι με τον Γκιρασί μόλις δυο λεπτά μετά από την έναρξη του ματς, αλλά βρήκε το γκολ – μοναδικό όπως αποδείχθηκε στην αναμέτρηση – με τον Οτέρο στο 27ο λεπτό.

Αναβλήθηκε το ματς στη Νιμ, ανάμεσα στους κροκοντίλ και τη Ρεν λόγω κακού αγωνιστικού χώρου, ως αποτέλεσμα της έντονης βροχόπτωσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement