02.11
17:44

Αγώνας δρόμου για το διαβατήριο του Σεμπάστιαν Βασιλειάδη

AEK1924.gr team
Αγώνας δρόμου για το διαβατήριο του Σεμπάστιαν Βασιλειάδη
Advertisement

Η απόφαση του Τζον Φαν’τ Σιπ να κληθεί ο Σεμπάστιαν Βασιλειάδης στην εθνική ομάδα θεωρείται ειλημμένη και το μόνο που απομένει είναι η εμπρόθεσμη έκδοση του διαβατηρίου του. 

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός της Πάντερμπορν, με χρηματιστηριακή αξία 3,5 εκατ. ευρώ έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στην ομάδα της Bundesliga έχοντας συμμετοχή και στα 10 μέχρι στιγμής ματς, όλα ως βασικός.

Ο Βασιλειάδης, από κοινού με τον Ορέστη Κιομουρτζόγλου της Χέρακλες Αλμέλο, είναι οι δύο ομογενείς ποδοσφαιριστές που αναμένεται να μπουν σταδιακά στο ρόστερ της Εθνικής, με τον πρώτο να υπολογίζεται άμεσα! Άλλωστε αμφότεροι απάντησαν καταφατικά στην πρόταση που του έγιναν να εκπροσωπήσουν την χώρα καταγωγής τους.

Η ΕΠΟ έχει κινήσει της διαδικασίες για την έκδοση του διαβατηρίου του Βασιλειάδη και μάλιστα εκφράζεται η αισιοδοξία πως θα βρίσκεται στις κλήσεις του Ολλανδού ομοσπονδιακού τεχνικού για τις αναμετρήσεις με Αρμενία (15/11) και Φινλανδία (18/11).

Πηγή: gazzetta.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->