31.10
15:24

Επίσημο: Με Μπακοδήμο συνεχίζουν τα Κορίτσια

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Επίσημη μορφή πήραν όσα είχατε διαβάσει πρώτοι στο ΑΕΚ1924, μετά την ανακοίνωση της επίσημης σελίδας της Ερασιτεχνικής. Προσωρινός προπονητής ο Μπακοδήμος.

Τα… πράγματα στη θέση τους έβαλε με ανακοίνωση η Μάνα ΑΕΚ ξεκαθαρίζοντας το τοπίο πίσω από την παραίτηση του Μανώλη Αποστολογιωργάκη και τα όσα γράφτηκαν κακοβούλως.

Η ανακοίνωση επιβεβαιώνει το ΑΕΚ1924 που πρώτο σας ενημέρωσε για την προσωρινή ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Γιώργο Μπακοδήμο, έως ότου βρεθεί ο… μόνιμο αντικαταστάτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ο κ. Μανώλης Αποστολογιωργάκης υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Συλλόγου.

Η διοίκηση της ΑΕΚ κάνει αποδεκτή την παραίτησή του και τον ευχαριστεί για την προσφορά του στο τμήμα.
Προσωρινά χρέη προπονητή θα εκτελεί ο κ. Γιώργος Μπακοδήμος με βοηθό τον κ. Παναγιώτη Τσότρα.

Τέλος, όσα διαρρέονται από δημοσιεύματα στις ιστοσελίδες fosonline.gr (από τον κ. Λεμονίδη, γνωστό για τα “ερυθρόλευκα” αισθήματά του) και volleyland.gr (από τον κ. Νικολούζο, νυν έφορο της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Πανιωνίου), στοχοποιώντας τον έφορο της ομάδας, κ. Νίκο Παναγιωτίδη, είναι ψευδή και στοχεύουν μόνο στο να πλήξουν την ομάδα μας και τον ίδιο προσωπικά. Να είναι βέβαιοι ότι δεν πετυχαίνουν τίποτα περισσότερο από το να προκαλούν γέλιο.

 

Advertisement